Mamee Chef - Malacca Factory Visit Invitation

9:31 PTG


Assalamualaikum Hai.




Ramai dah blogger update pasal invitation Nuffnang ni kan? Hihi. Alhamdulillah, Nad salah sorang blogger yang dapat offer tu. Hihi maseh Nuffnang offer dekat blog ni. Memang ramai blogger yang dapat and certain ada yang pernah jumpa ada yang belum.







Uwaaa bestnyaaa kalau dapat jenjalan pergi Melaka dengan bloggers semua pastu makan makan sesama pastu selfie jap pastu emmm. Pastu Nad dah isi dah details dekat link tu. Now tengah tunggu confirmation dari pihak Nuffnang. Agak agak terpilih ke tak eh antara 60 bloggers eh? Please Nuffnang Please 


You Might Also Like

44 ulasan

  1. dapatnya tu nad...dun wory...hihi...nana tak dapat join balik kampung:')

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah dapat. Lah yeke? Takpelah maybe next time kann

      Padam
  2. Saya pun dh isi..klu dpt Alhamdulillah..Salam kenal..

    BalasPadam
  3. Wah bestnya...InsyaAllah dapat :)
    saya singgah BW ... jemput singgah sini http://syerarahim.blogspot.com/
    semoga bermanfaat ,t.q :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah :) Dah datang blog Syera balik hehe

      Padam
  4. Bestnya .. teringin nak ikut, tapi tak dijemput .. huahua

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alo Aniesa. Takpe maybe next time ke kan hehe

      Padam
  5. jelesnya!!! untung lar kalo kak nad boleh pergi,hehee. Nini doakan kak nad terpilih,hehe. Nanti story mori ea? hehehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thankyou Nini! Berkat doa Nini kak Nad terpilih hehehe. Nantikan entry malam ni eh? Hihi

      Padam
  6. InsyaAllah..siapa taukan rezeki nad..amin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah terima kasih kak pc ;) Hehe

      Padam
  7. Ena pun dapat.. tapi tak tahulah nak pergi ke x sebab esok lastkan nak bagi jawapan.. Hurmmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Ena banyak hal eh? Takpe kak Ena maybe next time

      Padam
  8. dpt gak jemputan...tp tak dpt nak join...uish rugi gak tak join...

    BalasPadam
  9. hurm!hurm!okbai!kak niesa dpt offer TAPI malas la nk ckp dah kecuali nuffnang sudi sponser tiket flight..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Niesa!! Ok faham tapi kalau tak mesti kita dah berjumpa lagi kann

      Padam
  10. Cepatlah Nuff ni , kang akak tinggal Nad taulah. Hahahaha. :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sampainya hati kak Nurie T.T Takpelah

      Padam
  11. tak dapat jugak nak join Saturday still working day. takde rezeki insyaallah rezeki masa akan datang pulak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala kenapa Sabtu kerja? Emph betul, takpe maybe next time kann

      Padam
  12. hee. saya pun dapat. n then dah reply email tu. harap2 dapatla.

    BalasPadam
  13. cik nor dapat jgk tp xdapat nak g jauh la..:)

    BalasPadam
  14. woot woot jgn sesat pulak tau ;p
    wakaka

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha sini kawasan kak Nad lah Qila, takde sesat. KL tu je haa! Hahaha jalan susah

      Padam
  15. nak mamee chef sebungkus :)

    BalasPadam
  16. bestnya. nk join jugak tp jauh laa :'(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak Ninaa stay mana eh? Takpe next time ke eh

      Padam
  17. kak syira pun dapat invatation, tapi memang tak pergi, ada kerja. T__T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alo kak Syira :/ Kalau tak dah dapat jumpa kakak kita sorang niii :D

      Padam
  18. hahaha df takyah isi pun boleh jejak :P hahaha (org melaka)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahhah untunglah org Melaka! :p

      Padam
  19. Balasan
    1. Busy dgn rumahtangga eh kak Nadia? Hihihi

      Padam
  20. good luck
    moga terpilih yer Nad

    BalasPadam
  21. Cikna pun dh isi teringin gak nak join event camni, klu terpilih ti leh la kita jumpa ye nad......;-)

    BalasPadam
  22. Salam Ukhuwah.... sy dah dpt...jom kita jumpe!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam ukhuwah kak Azza! Yeay dah dapat jumpa :)

      Padam