Pendrive 16gb FREE dari Whohaa

11:07 PTG


Assalamualaikum Hai.




Yeay happy happy. Memang suka dapat free stuff :p Hehe ini kali kedua Nad redeem something dekat Whohaa. Memang best jawab jawab soalan pastu boleh redeem barang ehehe. First time dulu redeem Powerbank 2,600mAH. And for the second time ni, Nad redeem pendrive pulak. Bukan sikit tau, 16gb tu.




Bukan apa, bila jadi student ni susah ah kalau takde pendrive. Nad ni pulak macam tiap sem bertukar tukar pendrive sebab asyik hilang je hahaha. So untuk sem yang akan datang kita pakai pendrive free jelah eh? Memang takyah cakap ah banyak kali fikir betul ke nak redeem pendrive niii. Dah ah susah nak kumpul points T.T Tapi sebab macam memang memerlukan, so Nad redeem jelah. Confirm berguna punya.











Memang best dan boleh percaya Whohaa ni. Nad dah join since tahun lepas lagi. Alhamdulillah setakat ni tak ada masalah apape dengan Whohaa. Redeem pun cepat je dapat tak ada delay delay ke apa. Stock yang Nad nak pun sentiasa ada. Okey la best la.



Jom daftar Whohaa - SINI

More info about Whohaa - SINI


You Might Also Like

38 ulasan

  1. best nya kakkkk. sekarang ni point baru capai 300 lebih -.-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha ala yeke? Takpe usaha lebih lagi eh Tashira :) Hihi

      Padam
  2. Wow!! 16GB tuuuu. Mantop laaahhhhhh. Ni rasa nak daftar kat Whohaa ni. Tapi nak baca dulu apa dia Whohaa ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh mantop mantop kak Ena. Moh ler mendaftar, tak rugi apa pun

      Padam
  3. perghh best gila dpt pendrive 16 gb.. jealoussssss hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah Fara. Rezeki je tu. Jangan jealous jealous eh

      Padam
  4. macam best je .. nak daftar jugak laa .. tak bahaya kan ? hee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe boleh boleh, sila daftar. Tak membahayakan kesihatan pun, nyawa jugak

      Padam
  5. wahh 16gb tu.. free2 je dapat..
    whohaa akak nak redeem top up rm5 pun tak lepas.. hahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan? Alaa usaha lagi gigih kak Anne. Mesti boleh punya lah hihi

      Padam
  6. Wahhh tahniah ^^ best nyerr, baru tau pasal whohaa ni. Tengss :))

    P/s nad jangan jeles ngan kalisha k, hihi nanti ajak abg hensem g bandung ae ^^
    Kalisha dtg singgah klik nestum :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. Laa yeke? Sila lah daftar Kalisha ;) Hihi. Hahhaha pandai usik, ameen in shaa Allah one day sampailah ke sana hehe. Terima kasih Kalisha :)

      Padam
  7. saya baru je redeem topup celcom rm10 dgn whohaa ni. best giler XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe tahniah tahniah. Kita taknak redeem topup hehe

      Padam
  8. nad.... whoohaa wan,wan dah lupa password...ahahaha...hari tu bersemangat lha nak jwap2 servey...pastu tiba2 jadi malas.. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahha amboi, sampai lupa haa. Jangan malasss kena rajin la Wan

      Padam
  9. wah bestnyer :) nak join gak lah :D

    BalasPadam
  10. hihihihi untung lah kak naddd hoiiii

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah, taniah kak, rezeki tu! 16gb pula, perh. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah kan. Rezeki rezeki. Hehe

      Padam
  12. Fisha pun nak jugak lah. Tak pernah lagi redeem sebab malas nak jawab survey tu hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhaha Fisha Chan! Kena rajin lah :D

      Padam
  13. Tahniah, dapat reedom pendrive. :)

    BalasPadam
  14. bestnya..aku gak tak dapat redeem lagi..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha kau kena rajin je. Nanti dapatlah

      Padam
  15. wahh...16Gb...bukan main-main punya besar storage tu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan? Serious punya kan? Hahah boleh la tahan besar tu

      Padam
  16. akak xckp lagi point..hukhuk..tetiba rasa malas lak nk kumpul point..bak sikit point!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahah Nad pun tinggal brpa je ni. Nak kena start mengumpul balik ni hehe goodluck kak Niesa! :D

      Padam