CPUV Petronas Primex

11:56 PTG


Assalamualaikum Hai.




Risau je bila satu satau CPUV dah start credited. Daripada 5 on-going dah beransur tinggal satu je T.T Pastu sebaik ah time CPUV last tu credited masuk plak CPUV baru untuk bulan June yeay! Welcome Petronas Primex ehehe. Padahal selama ni tak pernah kisah pun Petronas ke Shell ke Petron ke apape lah semua Nad singgah je hew.






Disebabkan dah 12 hari baru Nad sibuk nak advertise Petronas ni so Nad pun tak nampak dah bayang iklan ni dekat blog Nad sobs T.T Still on-going tapi taktau sebanyak mana dia muncul dalam sehari tu. 


Sedih ah sebab makin lama makin kurang pulak CPUV yang on-going dekat blog ni. Maybe sebab uv blog minggu ni memang menurun kot? Takpe Nad tgh try nak cover balik and try to manage my time elok elok. Hehe thanks Nuffnang thanks Petronas masih sudi bagi blog Nad peluang advertise iklan. Alhamdulillah..


P/s : Banyak tengok blogger lain dapat CPUV memacam. Kita punya cam krik krik jew


You Might Also Like

28 ulasan

  1. heheee. takpeee. jgn putus asa. chayok naddd! hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thankyou :) Harap harap makin luas lah rezeki ni

      Padam
  2. Fisha nampak iklan petronas menari-nari kat blog kak Nad hehe klik banyak-banyak :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Awhh thankyou Fisha sayang! Rajinnya adik akak

      Padam
  3. krik krik krik..hehe..nmpak tadi nnt klik iklan ittew..hehe..semoga murah rezeki xmoh sedih2,, :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe sedih jap je Chot. Harap harap Nuff kesian la kat kita ni

      Padam
  4. tahniah wei... Aku dapat cpuv pun, ikut tips dari kau..hahaah xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fuyyohhh :o dr aku ke hihihi bangga jap :p

      Padam
  5. Balasan
    1. Alhamdulillah, terima kasih kak Fuza :)

      Padam
  6. kite punya pun macam krik krik je. haha its okay kak nanti datang lah balik cpuv akak tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha sama sama lah kita krik krikk eh Tashira :D Hahaha

      Padam
  7. gudluck nad... jeles nya xdpat lgsg cpuv baru .. :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mekasih kak Lieya :) Alah yeke? Japgi ada rezeki tuu

      Padam
  8. Selamat bernuffnang.. kalo ada lebih tu hulur la sket..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe cehcehh Azreen. In shaa Allah kalau ada rezeki ya

      Padam
  9. Balasan
    1. Pi mintak kat Nuffnang eh Budak hehehe

      Padam
  10. Alhamdulillah rezeki dan tahniah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah rezeki Allah. Thanks Mat Nor :)

      Padam
  11. kak niesa pn baru dpt cpuv semlm..sobsob..

    BalasPadam
  12. Aik? Baru dapat pun sobsobb? Hehe be happy kak Niesa!

    BalasPadam