F&N Fun Box Media Kit

10:45 PG


Assalamualaikum Hai.



Dah berapa lama since Nad advertise tentang F&N dekat Instagram kan. So now, its time for a blogpost. Bila sebut F&N je of course benda yang bermain dekat fikiran young, free, funky and wild lol ke Nad sorang fikir camtu? Hahaha tak kisah la yang penting pembawakan yang ceria camtu lah kan.


A few weeks ago Nad dapat F&N Fun Box Media Kit. Memang fun sgt okayyy. Besar gila. The time when I got back home from Penang, exited je ibu cerita besarrrr sambil buat tangan sedepa. Sampai ayah tegur, takdelah besar camtu hahahaha engkorang ni. Makin excited lah Nad dibuatnya.





Present to you the F&N Fun Box! Funky enuff aite?






Consist of 6 flavours:

Outrageous Orange
Smashing Strawberry
Cool Ice Cream Soda
Groovy Grape
Flashy Fruitade
Zesty Zappel


Haa korang tengok betul betul kat bawah sekali tuuu. F&N dah sediakan dice sekali untuk korang main games. Hehehe kata Fun Box mestilah kena ada something untuk menceriakan hari korang kannn. Tapi dekat mana pulak nak main games tu? Nahhh



 

Dekat sebelah belakang box dah disediakan sekali games ni.
Back to the old times, roll you dice and make you move ;)





Haaa besar tak besar lah kan F&N Fun Box ni weh. Dah macam dukung anak pun ada T,T Ehh seperti yang dihebah-hebahkan dekat instagram Nad pasal contest F&N tu, Nak bagitau ni F&N dah pun jumpa winners winners yang berjaya! Wehee congrats to them all! 



Grand Prize winner - Hilmi Ahmad Basir
Another winner - Mong Lee Ping


Wahhh syok lah diorang eh menang RM1,000 cash pastu boleh makan makan dgn DJ terkenal and pergi travel dengan orang tersayang semua. Kalau lah Nad yang menang ehehe :p






Wanna know details about F&N?

Facebook page - F&N



You Might Also Like

34 ulasan

  1. besaqnya tin.. hhahahah. F&N

    BalasPadam
  2. Tudiaaa besau betul!!! Perghhh ingatkan kecil je. Bestnyaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha sama lah kita kak Ainaa. Tak imagine plak besar camni T.T

      Padam
  3. owh ...untungnya yg menang tu..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kann. Hadiah gempak oh kak Nor. Untung diorg

      Padam
  4. Dah jadi mcm koleksi dah ni.. heee

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Kann besar gila oh kak Ros T.T Berat nak angkat kihkih

      Padam
  6. Wahhhh... besaq punya... ahahahaha... wan nak jugak wan nak jugak :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Meh la dtg rumah amik 2 or 3 tin ke hehe Nad tak minum air gas pun

      Padam
  7. besarnya f&n tu! tung ah dpt hadiah :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha alaa kak nad dapat tin tu je. Bukan memang contest tu pun mazni oi :/

      Padam
  8. tak pe Nad...next time sure Nad pulak punya turn menang.. Air F&N tu agak2 kalau ada yang Nad tak suka, bak sini setin ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe Nad tak join pun camne nak menang eh jomsantai? :p Hihihi nah nahh

      Padam
  9. besarnya Nad, keciknya fun pack..hahahaha :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha jahat lah kak Sally T.T Ish ishhh

      Padam
  10. Mak aiii besar betol..Tahniah wei..

    BalasPadam
  11. Uikkk!besa gila....rajin betul nad join mcm2 contest ye...
    menabung umobile kt sini...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe Nad tak join contest pun la kak Niesa. Ni job F&N. Thanks kak Niesa! ^^

      Padam
  12. besarnyer..ada 6 perisa lagi tu ha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kann. Syiok dapat rasa semua flavour hehehe

      Padam
  13. oh my mula2 tengok gambar tu macam kecik je tapi lepas tengok gambar bawah tu mak aii besar nya hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kann. Kak Nad pun takpernah imagine sebesar tu. Hehe

      Padam
  14. aishh kenapa besar sangat? siap boleh peluk lagi. xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha tau takpe. Dah macam teddy bear je cuma keras T.T

      Padam