Liebster Award Nomination #6 dari Arip

10:32 PTG


Assalamualaikum Hai.



Its been a while Nad menjawab Liebster Award ni kan? Hehe. Semakin bertambah org tag muaha takpe, terima kasih sudi tag. Nad jawab jerr. Eh thanks eh Arip tag Nad :')






Soalan dari Arip 


1) Pernah tak meniru dalam exam? Or bawak toyol time exam?
Hehehe pernah! Last buat time form 3 hehe. Ala letak je buku bawah meja bukak gitu gitu jeee. Bukan score mana pun T.T


2) Special question sempena Hari Guru. Nama cikgu korang rasa paling best pernah ajar korang.
Cikgu Ruziati. Suka cakap "Kamu ni pelik la" bila org borak je time dia ajar or tak buat kerja dia or bising or lambat masuk class. Hee rindunya do kat cikgu.


3) Menulis guna tangan kanan or kidal?
Cer teka? Hehe semestinya tangan kanan.


4) Berapa orang adik beradik?
Lima. Tiga lelaki dua perempuan. Nad sulung! Ehe


5) Genre music yang korang minat?
Semua pun boleh masuk. Romantic romantic laaaagi double boleh masuk. Eh


6) Favourite film?
Hehe taktau lah.


7) Jika anda diberi peluang untuk berlakon sebagai hero/heroin, siapakah yang anda mahu sebagai pasangan? Sebab?
Semestinya Hanis Zalikha! Lol walaupun Nad confirm tenggelam habis tapi tetap nak Hanis Zalikha :p Ehehe


8) Destinasi percutian paling jauh pernah pergi?


9) Aktiviti mencabar yang korang teringin buat.
Bungee jump.
Skydiving.
Dive with shark. Eh mencabar ke semua ni?


10) Saat terindah dalam hidup setakat ini?

 Him 




11) Asal dari mana?
Sijangkang, Telok Panglima Garang, Selangor. Hai.



#1 dari Sakinah - HERE
#2 dari Mama Niza - HERE
#3 dari kak Niesa - HERE
#4 dari Kalisha - HERE
#5 dari Djh - HERE

P/s : Can I not tagging or ask anyone cause I have no idea what to ask which is actually I am lazyyy


You Might Also Like

16 ulasan

  1. kak niesa pn teringin tau buat bungee jumping!rasanya pernah baca entry nad kat medan tu..untunglaaa..ahaha..ehem..ehem...okbai!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan? Ish teringin gila ahh nak bungee jump. Bebila jom kak Niesa? :p Hehe

      Padam
  2. Balasan
    1. Haha aktiviti yg mencabar tu ke? Ahaha :p Best lah

      Padam
  3. lia pon ade kene tag .. hehe :D btw byk giler org tag akk XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe sila lah buat eh Lia. Aloo takdelah banyak mana pun biasa aje

      Padam
  4. wahhh...soalan no 9 tu Nad rasa tak cukup mencabar lagi ker??hahaha

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaha alaaa nak join cakap jela Lan hahaha :p

      Padam
  5. Wah dah tahu rahsia ni..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha apa pun rahsianya mohon maintain rahsia ye :p

      Padam
  6. Balasan
    1. Hahaa kan kan? Still ingat cikgu tu sampai sekarang ehe

      Padam
  7. dive with shark? serious kak? kite tengok tikus pun tak berani apalagi shark. hahaha Lol

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha ala Tashira, shark yg tame la. Bukan yg wild one tu. Wuu

      Padam
  8. alolo sweetnya awk ngn ehem2 awak.. nampak serasi ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehehe serasi ke? Mekasih kak Nadyya :)

      Padam