Liebster Award Nomination #7 by Yun Sing

10:09 PTG


Assalamualaikum Hai.



Liebster Award datang lagi! Moh ler kita jawab soalan. Soalan datang dari adik Yun Sing! Rasa kenal lama dah tapi Nad pun tak sure Yun Sing Chinese ke Malay. Yun Sing, sila jawab :')





Soalan dari Yun Sing 



1) Nama penuh korang?
Nadratul Syazwana bt Tohari.


2) Describe diri anda.
Unpredictable. Eh yeke? Ahaha entahla tak menyempat lagi nak explore diri sendiri ni ha camne.


3) Komen berkenaan blog saya.
Blog Yun Sing okay jela background putih haa lawa! Tapiiii haa entry banyak contest segmen je aa Yun Sing T.T Kak Nad nak baca pasal Yun Sing.


4) Korang rasa saya ni orang yg macam mana?
Kinda peramah?


5) Cara korang bahagi masa?
Sebenarnya Nad pun masih mencari-cari cara bahagi masa yang paling sesuai kot untuk Nad.
Utamakan perkara yang lebih penting. Contoh assignment kena submit esok, sponsored post kena submit next week. Wajib lah buat assignment dulu baru sponsored post okay.
Kurang buat perkara yang lagha. Perkara yang lagha katsini bermaksud yang langsung tak bagi benefit lgsung la kat diri korang. Yang langsung tak bagi benefit okay? Tinggalkan. 


6) Korang pernah naik bas awam tak?
Mestilah pernah! Tapi sekarang dah makin jarang ehehe.


7) Apa cita-cita/kerjaya korang dan kenapa korang memilih cita-cita/kerjaya tersebut?
Tak jumpa-jumpa lagi cita-cita walaupun dah berusia 20tahun hmmp.


8) Apa kebolehan diri anda?
Sama jugak tak jumpa-jumpa lagi kebolehan diri walaupun dah berusia 20tahun haihh.


9) Apakah inspirasi yang membuatkan anda membuat blog?
Inspirasi daripada seorang blogger yang cerita pasal diri dia and life dia. Pasal family and boyfriend dia. Dia sama umur dengan Nad but now dah kawin and dah ada babyyy pun. However, she stopped blogging :)


10) Lagu kegemaran anda?
All Of Me.


11) Apakah pengalaman yang paling seronok dalam hidup anda?
Everything I do with him 


#1 dari Sakinah - HERE
#2 dari Mama Niza - HERE
#3 dari kak Niesa - HERE
#4 dari Kalisha - HERE
#5 dari Djh - HERE
#6 dari Arippp - HERE

P/s : Can I not tagging or ask anyone cause I have no idea what to ask which is actually I am lazyyy


You Might Also Like

19 ulasan

  1. hahaa..
    sama la kite..tak taw nak jadi apa..even dah 20 taun T-T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan? Hahah apa lah nak jadi dgn future kalau macamni

      Padam
  2. wah wahh. mcm best je. hehe mcm nak join jugak :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe meh la join Meera :) Tag yourself!

      Padam
  3. Sapa blogger tu? Berminat nak taw.hehe :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe taktau aih dah lama gak bukak blog dia la Apeach

      Padam
  4. Wah2....bunyi romantic je pengalaman yg seronok dlm hidup....bila nak buat nasi minyak? Jgn lupa akak tau!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aipp kak! Haha in shaa Allah lagi brpa tahun lah. Tunggu je ehh

      Padam
  5. aah sapa blogger tu awak ? kita sama saya pun masih tak tahu apa kebolehan diri sendiri hehee ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Herra. Hahahah rasanya ramai yg taktau lagi kebolehan diri oh

      Padam
  6. bykkkk jugak org tag nad eh...ni mesti blog glamer jugak..haha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahhh...nad makin popular nih..hopefully laa dia tak lupa kat lan bila dah popular nanti...hahahaha :D

      Padam
    2. Hahhaha 10 org jelah kak Niesa. Mana ada famous punn ><

      Padam
  7. unpredictable??wahh..bahaya nie, Nad ibarat perempuan mekuri..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kahkah! Jgn nak mercury sgt Lan hahaha

      Padam
  8. oiii cari cita cita cepat huiii

    BalasPadam
    Balasan
    1. Qila pls decide kan utk kak Nad ahahaha

      Padam
  9. Kite ni Cina la Kak Nad :p samalah kita T_T Sampai sekarang masih tak jumpa-jumpa cita-cita/kebolehan diri (kihkihkih) rasanya kelebihan diri tu merapu kwot :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahahha okay Chinese hehe. Hahahah Yun Sing muda lagi takpe hahah

      Padam