Menangi Makeover Bernilai RM5,000 dengan Kotex

8:29 PG


Assalamualaikum Hai.




Pertama sekali entry ni tak ada unsur unsur nak promote mahupun apa. Serious tujuan utama untuk share dengan korang contest yang Kotex tengah jalankan sekarang ni. Lagipun contest cam senang gila pastu boleh menang hadiah best best! Hehe. Cuma nasib baik tak nasib baik jelah ;)






Sebelum ni ada contest yang One-Minute TimeOut tu tapi baru je habis 16 May haritu terus Kotex lancarkan contest yang ni pulak hehe. Duta Kotex macam biasa lah Nad Zainal & Fathia Latiff kan. Cantikkk je.



Contest Kotex

Cara Menyertai : 1) Beli sebarang produk Kotex tak kisah range harga berapa pun.
2) SMS untuk menyertai. (RM0.30)
3) Jawab soalan mudah mengenai Kotex. (RM0.30)

Hadiah : Grand Prize - Makeover for Contestant + Friend worth RM5,000 x5
Consolation - Make up Kit worth RM250 x2 (Daily)

Total winner : 114 winners

Duration : 5 May - 30 June 2014


Ahahha simple kan? Mehhh aa join. Mana tau rezeki korang haa dapatlah makeover tu. Nad takpe. Nad make up kit pun dah cukup hehehe. Lagipun benda senang. Pad tu kita beli pastu confirm nak guna jugak. So tak ada lah berlaku pembaziran kan kan? Hehe.





Process berlaku cepat sangat.

17 May join.
20 May CONGRATS.
21 May dapat call suruh keep receipt.



Ha jom jela join. More info here [Kotex Malaysia]


You Might Also Like

36 ulasan

  1. waaa senangnyee... thanx for sharing nad..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe rezeki je tu kak Aisyah :) Youre welcome

      Padam
  2. Balasan
    1. Hahaha eleleh dia pun sama kak Nurie! :p

      Padam
  3. Gud luck Nad...nak join tapi tak pakai product nie laa plak..hahahaha :P

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thankyou Lan! Ala tak pakai tak apa asalkan beli Lan hahaha

      Padam
  4. gudluck kak nad. harap akak bertuah jdi pemenang!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thankyou Mazni! Ameen ameen ehehe in shaa Allah

      Padam
  5. aaa bestnyaa. akak kalau dah dapat hadiah nanti jgn lupa update erh? hihi >.<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha mestilah Tashira! Hehehe :p Nantikan

      Padam
  6. Wah..senang tu..nk join jugk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Senang. Lagipun memang keperluan. Silakan kak Nadia ;)

      Padam
  7. Tak pernah join contest sms ni. Daebak lah menang terus. Hehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe Nad pun jarang jarang sbb kena keluar modal :p Alhamdulillah

      Padam
  8. Perghh ni nak join juga ni.. Tahniahhhh nad.. rezeki nad...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan kak Ena ^^ Hehe alhamdulillah, terima kasih kak

      Padam
  9. kalau xpakai kotex leh join jgk ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pakai takpe janji beli Athiqi :p Ehehe

      Padam
  10. Balasan
    1. Eh ya Allah hai silap hahahahhaahaha maaf ye

      Padam
  11. wah...nak join lah..haha...tahniah kak Nad..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe jom jom join Zahrenn. Terima kasih :) Hehe

      Padam
  12. Mcm best je..kalau berkesempatan nk gak la join kot2 ada luck kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe sila lah kak Niesa. Kita sama dama memang ehe

      Padam
  13. Aik rasa macam nak join la.. Kak Nad memang selalu alert je kan dengan contest yang sedang berjalan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom join :) Hehe alert je cuma ada masa or tak je nak join tu T.T

      Padam