Perlu Kuatkan Semangat

11:15 PG


Assalamualaikum Hai.




Ya Allah its really been a tough week for me. Baru dua minggu dekatsini but I really feel the burden to be here. Alahai kenapa lah layan sgt pun perasaan ni. Kalau perasan la, dah seminggu jugak Nad menghilang tak update blog ke apa :( Sedih tau. Nad memang dah beriya and tetapkan dekat diri Nad walau apa pun Nad kena update blog tapi keadaan sangat eiii kurang masa.



Nad rasa Nad memang betul betul kena pandai bahagikan masa dekatsini kalau nak manage banyak benda. And paling Nad rasa kena ubah tangguh tangguh kerja T.T Dah tau dari dulu kena ubah tapi hehehe alaaa eii memang nak ubah pun haa.




And benda yang paling terkesan and Nad belajar dalam dua minggu ni belajar untuk percaya diri sendiri. Jangan bergantung dekat orang lain. Sebab at the end, you got no one to help you. Kita cuma ada diri kita sendiri. So dont expect too much from others.



In the End, the only PERSON that you can rely on is YOURSELF.......








Ehem. And ya lagi sejam Nad dah nak balik Selangor! So lets forget all problems and have fun! 


You Might Also Like

27 ulasan

  1. Stay strong okay Nad. Boleh punya !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah dah lepas and memang boleh lalui lah kak Nurie :p Ehehe

      Padam
  2. kuatkan semangat nad..perjalanan msih jauh dan masih panjang...
    take care ya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kann, masih panjang lagi. Thanks kak Niesa fr the advice :)

      Padam
  3. relaxlah nad. fiqa pun sama =.=

    BalasPadam
    Balasan
    1. Time tu takleh nak relax lah Fiqa T.T

      Padam
  4. Berusaha!! Go ! GO ! GOOO!!! Gooaalll! *eh..?* Jia yu ! Gambateh !! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aipp Yun Sing takmo usik usik camni haha

      Padam
  5. Balasan
    1. I will kak Lieya :) For the sake of study

      Padam
  6. ye kan kak nad,kita tak boleh bergantung pada orang lain. sebab,akhirnya kita memang akan keseorangan jugak. stay strong kak nad,Allah will always be our side :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul betul Nini. Kecewa sgt kalau kita rasa kita boleh harap someone but they end up tinggal je kita hmm. In shaa Allah. Thankyou Nini

      Padam
  7. Semoga dipermudahkan urusan.

    BalasPadam
  8. Cepatnya dah balik selangor balik?hahaah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehehehe biasa lah tu Azwar. Penang dekat jee

      Padam
  9. Stay strong kak Nad :) Allah sentiasa ada untuk hambaNya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. In shaa Allah Fisha :) Hihi thankyouuu <333

      Padam
  10. samelah kak nad, selalu tak update blog dah T.T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha kan kan. Takpe kalau sempat update jelah kann

      Padam
  11. dont expect much from others..ouh...tp kekadang mmg rasa penat if stay alone..sesungguhnya kita hanya insan yg lomah..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Entahla, maybe kena pandai berdikari kot. Kan? Hahaha betul tu chot!

      Padam
  12. homesick lateww...jgn sdh2 ya..kuatkan smgt..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha eh mana ada homesick lah Thiqi kehkeh

      Padam
  13. laa tak yah sedih2 kak,buat ilek je hehe stay strong :)

    BalasPadam