Tonton Tuan Rumah Pembantu Rumah Online Full Episode

11:45 PTG


Assalamualaikum Hai.




Baru berapa hari lepas Nad post sinopsis cerita ni. Yang yang baca sinopsis and tak layan cerita Melayu pun rasa cam cerita ni menarik sgt. So apa lagi terus cepat cepat cari movie ni online. Bila dah ada dekat blog sendiri senang, nak tengok bila bila pun boleh hehe.








Nak tau sinopsis cerita ni boleh REFER SINI


You Might Also Like

34 ulasan

  1. wah bagus ada link kat sini :) tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe sesama kak Fuza :) Da boleh book mark hehe

      Padam
  2. pelakon comel nad larrr... ehhh, sama pula nama korgkn? hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe nama je sama Miss Boo. Kecomelan tak sama pun ekeke

      Padam
  3. comel nad zainal macam kak nad :D nama pun sama kan hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha aloo tipu la Fisha. Nad Zain yelah comel, kak Nad tak comel pun T.T

      Padam
  4. Ok. nak try tengok best atau x.hahahah

    BalasPadam
  5. Tengah bosan bosan ni, boleh la tengok. Hehehehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe dekat kolej memang best tengok movie. Selamat menonton kak Ena ;)

      Padam
  6. kelakar cerita ni, nad zainal mmg pandai bawa watak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe Nad Zainal memang. Dah la comeyyy

      Padam
  7. Bookmark dulu.. rasa macam nak tengok xD

    BalasPadam
  8. ehhh mcm best je. ade pelakon ariana rose tuu. yg encem tuu. hehe =p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi laju je eh ada laki encem :p Ekeke

      Padam
  9. zoey rahman, aaa aaa xD cair!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha amboi Lisa! Zoey memang handsome! <33 Ekeke

      Padam
  10. Akak belum berkempatan nak tengok la dik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takpe kak pc :) Nanti ada masa tengokla

      Padam
  11. Selamat menonton Nad... :D

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  12. Nnti ada masa nk tgk la...sekarang tgh sibuk layan kdrama..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha kak Niesa dah start layan Korea memang susah la nak stop jawabnya hahaha

      Padam