20th Birthday Celebration Yeayy!!

11:56 PTG


Assalamualaikum Hai.




Hehehe harini Nad nak throwbackkk bulan lepas punya cerita. To be exact on 14th June hehe time birthday Nad. Sikit punya lama baru nak cerita sebab kemain lama lagi nak transfer gambar and fikir jalan cerita semua hahaha. Sudahnya habis terbengkalai cerita sampailah 3 minggu dah.




Disebabkan Nad and Hafiz habis tercampak jauh sorang Penang sorang Johor, so time birthday Nad sanggup lah dia merantau ke Penang balik ehehe. Sebenarnya agak berat jugak Nad nak fikirkan transport, tempat tinggal and duit yang dia kena keluar nanti. Tapi dah dia sendiri tak kisah so Nad bantai jela meh meh datang hahaha.





Hai Hai Iloveyou!
Thankyou sudi datang jauh jauh.
Thankyou sudi berpenat lelah untuk Nad.
Thankyou sudi korbankan banyak benda just to make me happy.




And say hai to Ira. 2 hari before Hafiz nak datang barulah Nad dapat confirmkan betul betul Hafiz nak datang tak. Tapi sebenarnya Ira dah tau lagi lama Hafiz memang nak datang. K





Serious kitaorg memang taktau nak buat apa dekatsini hahaha. Memula just lepak lepak dekat Queensbay Mall, then pergi pulak Gurney Paragon. Tapi just jenjalan je sebab hahaha taktau nak buat apa tapi nak spend time sesama haha. Next destination is Penang Hill! To be exact ini kali kedua Nad datang Penang Hill dengan Hafiz hehehe. Sebab time bulan 3 haritu kitaorg dah datang sini and dah buat love lock pun. Boleh baca dekat SINI




And itu Nadzirah, again Ira, Nad and kanan sekali Amalia







Lawa kannn? Da banyak dah love lock. Dulu time first time datang sikit je tak meriah je senang je nak nampak love lock kitaorg tapi sekarang meriah dahh.





Hahaha okay ini surprise. Langsung tak sedar surprise sbb entah. In not an alert person yang nak perasan org buat surprise or menyibuk eh kau beli apa tu? Hahaha Nad perasan diorg ada beli something dekat Bread History pastu bila bawak dok bising bising eh kau la bawak kau la bawak. Dalam hati "Dah beli pastu bising lain kali beli time dah nak balik jelah kan senang" Hahahhahahahhahahaha ok. Pastu bila dah lepak lepak memang Nad tahap pemalas sikit selalu Hafiz je order belikan air semua so semuanya nampak fine takde syak apape. Tetibe hahaha ada orang nyanyi Happy Birthday bawak cake semua aduhh malu hahahha. I just don't know how to respond ugh. Pastu dalam hati mula ah terharu rupanya cake aku la yang korang bawak ke hulu ke hilir. Pastu cakap ah weh korang thanks eh thanks. Pastu Ira cam "Ala Shima ni takyah la" (Shima panggilan roomates).










Terima kasih semuanya yang menjayakan 14 June :")





Alhamdulillah terima kasih yaa Allah for those super amazing person in my life! ;) And for the super fine weather that day. Alhamdulillah Im turning 20 hope lebih matang lah buat keputusan lepasni Ameen :)


You Might Also Like

32 ulasan

  1. wahhhh bestnya.... suka part periuk kera tu... hahahaha...mcm film hindustaan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha amboi. Padahal kitorang tengah bertekak time tu hehehe

      Padam
  2. alolooo so sweet.. happy belated birthday sistah ~ huhu

    BalasPadam
  3. Eh.. tudia love lock tu -,- Happy Belated Birthday ! ^^ nak save birthday Kak Nad la.. next year boleh wish.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe love lock Malaysia. Thankyou Yun Sing! <3 Ku tunggu wish mu tahun hadapan

      Padam
  4. Assalamualaikum.. Good Luck^^

    Jemput join contest Dvd Running Man^^
    http://duniamisskepeng.blogspot.com/2014/07/running-man-contest_6.html

    BalasPadam
  5. Wah, sweetnye..Jeley Cik Mimie tgok..hahaha..Happy Belated Birthday yunk :) Semoga sentiasa berjaya n bahagia dalam hidup Nad :) AMIN

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi. Janganla jealous cik Mimie :) Thankyou sayang for the wishes and du'a. Ameen

      Padam
  6. Owh,,,hari itu birthday Nad ker???Happy Birthday Nad...dah besar dah Nad rupanya...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe iyeee usha gambar je eh taktau haritu birthday Nad :p Thanks Lan. Kita memang lama besar dah hahaha

      Padam
  7. Happy Belated Birthday Nad. :) Best jalan2.

    BalasPadam
  8. sweetnyee beliau dan kwn2 nad.. :)

    blogwalking sini.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah :) nad dah singgah blog Tika juga

      Padam
  9. happy birthday ye nad. muda lagi.. semoga murah rezeki dan panjang umur ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe muda eh? Thanks Mamapp. Ameen in shaa Allah

      Padam
  10. happy belated birthday ye kak nad. ;)

    BalasPadam
  11. salam. have a nice birthday dear...sorry lambat wish..hhehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasalam cik Itah. Hehe no problem laa. Thanks alot!

      Padam
  12. aloo swettnya hahahafiz tu. hehehee jeles lah macam ni !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehehhe :p Janganla jealous kak Syira sayang

      Padam
  13. seronoknya dia..hihi.. tarikh lahir kita beza dua hari.. kita 12 jun :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhh dua hari awal lah ye. Hehe in shaa Allah kalau tahun depan ingat kita wish :p

      Padam
  14. Tidak sangka dekat Malaysia pun ada mangga cinta juga.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe ada ada. Rasanya dekat Terengganu pun ada dah

      Padam
  15. aaa happy birthday akak. masih muda lagi tu tau :D haha

    BalasPadam