Amante Nail Spa and Body Care Charity Fair

11:00 PG


Assalamualaikum & Hai.


Siapa yang tak kenal dengan brand untuk kecantikan diri Amante ni? Rata-rata semua wanita tau Amante memang tempat yang harus dikunjungi untuk merawat kuku dan badan. Bila nak buat kuku, Amante lah tempatnya. Bila nak massage, Amante juga tempat yang harus dikunjungi.





Yang menariknya, Amante akan mengadakan charity fair pada 7 September 2014 (Ahad) ini bertempat di Kota Damansara @ Dataran Sunway dengan mengadakan jualan kupon untuk rawatan kuku dan massage. Dengan berbekalkan RM35, anda akan mendapat 7 keping RM5 voucher + Bonus untuk Hot Stone Massage yang hanya bernilai RM88.





Voucher boleh guna untuk :

Shoulder & Hand Massage
Hot Stone Back Massage
Aroma Back Massage
Photo Booth
Manicure
Face Art
Lucky Draw
Game Booths 
Cotton Candy


Seronoknya! Terasa macam dekat pesta pulak bila alami keseronokan camni. And yang lebih menariknya, 25% daripada wang anda tadi akan disalurkan buat kanak kanak yang kurang bernasib baik. 




Menarik kan? So save the date okay! 7th September 2014

Bertempat di Level L3, Central Park - Car Park, No 3-03, Jalan PJU 5/13, Petaling Jaya, Selangor


You Might Also Like

12 ulasan

  1. kak sally dah 3 kali g...tapi yg kat Times Square la...overall mmg best! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah wahhh dalam diam kak Sally rajin gilaaa!

      Padam
  2. Nad , sila belanja akak ! Hahahaha. :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha pi mintak husband tersayang belanja ehh

      Padam
  3. Wah..best ni...jom pergi :)
    Sambil buat charity kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe Nad tak dapat pergi. Kebetulan dekat Penang pulak and tak balik so tak dapat pergi

      Padam
  4. selalu bila pergi berurut ni sakit tapi badan jadi segar. haha teringin nk pegi :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha sakit eh? Seronok lahhh fresh gilaaa!

      Padam
  5. Balasan
    1. Hahhahah da jangan sedih eh Qila nanti nanti kita pi ehh

      Padam