Bloop Anti Bacterial Hand Gel

9:34 PTG


Assalamualaikum Hai.



Korang tau tak banyak benda kotor dan ber-bacteria yang selalu kita sentuh tanpa kita sedari. Antaranya keypad laptop, pemegang di escalator, duit, menu makanan dan mesin atm. Selalu je kita pegang tanpa sikit rasa jijik sebab kita tak nampak pun bacteria tu banyak and besar mana. Bayangkan lah berapa ramai orang yang pegang escalator tu, duit yang dok bertukar tukar tangan, menu makanan yang sentiasa dibelek belek ataupun mesin atm yang sangat meluas penggunaannya.



Ish, habistu takkan lah tiap kali lepas pegang nak kena basuh tangan? Asyik nak kena pergi toilet jelah kalau macamtu. Atau pun, alah standard lah bukannya kotor mana pun. Nu-uhh pls. Jaga kebersihan kan bagus. Jangan risau, Bloop telah memperkenalkan produk baru yang pastinya boleh selesaikan semua masalah masalah tadi.





Memperkenalkan Bloop Anti-Bacterial Hand Gel.


I know the bottle was just too cute to handle.
Eh tapi senang lah bila mini macamni, comfortable nak bawa ke mana mana pun.




Anti-Bacterial Hand Gel. Blasting 99.9% of germs active cleansing beads and germ killers get dirty hands clean and leaves skin lightly scented. It is essential for all of us to have one in hand as Pocket Monster to keep the germs away and create a hygienic environment. The purpose of using hand sanitiser is to decrease the amount of bacteria on skin. 




The texture of Bloop hand sanitiser.
Soft & watery-based.




How to use?

1) Letakkan sedikit hand sanitiser di atas tapak tangan.
2) Gosokkan kedua dua belah tangan.


The best part goes to the scent!
Letak pakai terus asyik rasa nak bau tangannnn je hahaha I just cannot handle the smell.





Terlebih sesuai lagi lagi untuk orang yang every week buat kerja luar macamni. 
Well, bacteria iz everywhere.



Description

Name of Product : Bloop Anti-Bacterial Hand Gel
Price : RM 24.50 (Comes with 5 bottles)
Made in : Australia


For more info : http://bloop-bloop.com/


You Might Also Like

21 ulasan

  1. halahhh. comelnye botol dia. hahaa. kecik senang nak bawak g mana2. boleh try ni :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan? Betul senang nak dibawa, boleh pakai time katmana mana jee ;) Hihi

      Padam
  2. Wangi kannnnn. Ena pun ada satu, selalu letak dalam beg. Selalu lepas makan, mesti ena pakai.. wangi je bau tangan

    BalasPadam
  3. Menarik! Nanti nak cari dekat watson la.. xD

    BalasPadam
  4. Teropong apa tu? Anak Bulan Raya ke? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhahaha kita buat lab levelling kak Fuza :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Memang comels sgt oh ARina! Hihi cute <3

      Padam
  6. Keciknya botol dia, comel pulak tu. Senang nak bawa ke mana-mana :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul betul betul. That's why kak Nad suka hihi

      Padam
  7. Watson tak ada. Hanya F.O.S, Sasa atau bloop kaunter kat Nu Sentral Parkson ada. XD

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Comel sgt Yun Sing oiii. You just can't get enuf of this

      Padam
    2. Dah cuba. Kan.. setuju sangat :3

      Padam
  9. Hand gel patut ada dan paling tidak tisu wiper untuk bersihkan tangan. Maklumlah diluar sana terdedah dengan macam-macam kuman, virus dan bateria yang memberbahaya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul betul. Lagi lagi kita ni buakn sedar pun kekadang kita main pegang je apape T.T

      Padam