Cashout Nuffnang Kali Ke2

11:48 PTG


Assalamualaikum Hai.



Yeay kali ni nak cerita pasal Nuffnang lagi. Alhamdulillah tahun ni dah ada income dari Nuffnang. Walaupun second cashout ni lagi sikit dati first cashout tp alhamdulillah ada la jugak yang masuk kan. Sebenarnya Nad hit cashout button masa penghujung April haritu. Lepastu first week June cheque dah sampai tapi Nad takde kat rumah time tu. Biasalah, memang suka cerita benda yang dah lama jadi. 


Seronoknya bila berblogging ini lah dia. Bila kita tau apa yg kita tulis tu ada hasil hehehe. Dan seronoknya Nuffnang ni sebab dia selalu bagi peluang dekat blogger blogger biasa macam Nad untuk gain income :) Hee. Kalau nak main Komli Innity tu rasanya blog Nad -.- Tak mampu lah haha.





Alhamdulillah sgtsgt. Memang kita semua tau blog boleh buat duit tapi Nad sendiri tak sangka blog Nad dah mampu cashout 2x walaupun tak banyak mana. Alhamdulillah. Buat blogger lain, nah sikit tips nak dapatkan cpuv dari Nuffnang.


* Gambar cheque tiada niat menunjuk cuma nak bagi kita semangat berblogging ;)


You Might Also Like

42 ulasan

  1. tahniah...CS tgh tggu cek dari nuffnang smpai umah skrg ni...huhu

    BalasPadam
  2. Wahhh Alhamdulillah.. banyak juga tu.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tak sampai ratus pun kak, tapi alhamdulillah. Ada la jugak kann

      Padam
  3. Balasan
    1. Hehe boleh la dikategorikan duit raya ehh

      Padam
  4. fuyoooo...bole blanje akk ni!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tak sempat nak lanje laa kak Ayue :p

      Padam
  5. murah rezeki kak nad. tahniah :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah Mazni, ada lah sikit. mazni pun boleh juga tauu =)

      Padam
  6. bestnya..tahniah..Za tak pernah cash out lagi nuffnang..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Za =) Takpe Za, satu hari nanti mesti merasa jugak tu in shaa Allah

      Padam
  7. wah bestnyaa.. xpna dpt lg..
    tahniah2.. rezeki tuu =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. In shaa Allah one day tu =) Alhamdulillah, terima kasih yee

      Padam
  8. boleh tambahkan amount utk shoppin raya la lepas ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe no no shopping raya duit parents :p Wuwuwu

      Padam
  9. Tahniah Nad. Moga Allah murahkan rezeki Nad selalu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Shameel =) Alhamdulillah Ameen, awak pun k. Ada usaha in shaa Allah ada hasil

      Padam
  10. tahniah..semoga dimurahkan rezeki

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Munirah =) Ameen in shaa Allah

      Padam
  11. Tahniah ya Nad. Murah rezeki Nad ni :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Farah =) Alhamdulillah ada la sikit

      Padam
  12. saya tak pernah agi huuu best nya kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sabar k Iola ;) In shaa Allah nanti ada rezeki tuu

      Padam
  13. tak pernah lg cashout.. sayang nk keluarkan. hehe. btw tahniah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha jenis sayang sayang ni nanti cashout mesti sekali banyak :D Terima kasih Amanina

      Padam
  14. Yeeaayhhh!! boleh minta nad duit raya :) hee..tahniah yunk :)

    BalasPadam
  15. wan boleh cashout dah tp nak tunggu banyak2 dulu... hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagus Wan bagus! Sebenarnya bila banyak baru syok kann

      Padam
  16. Amboi, duit rya skunk gna cek....btw tahniah ye Nad, murah rezeki.....;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahaha dah moden gituu. Terima kasih cikna, alhamdulillah =)

      Padam