Liebster Award Nomination #10 by Mimie

11:33 PTG


Assalamualaikum Hai.



Hahahhahahhaha Liebster Award again. Thanks cik Mimie jadi orang ke sepuluh yang tag Nad yakni orang terakhir. Yeah, thats for sure. Lepasni dah tak ada Liebster Award Liebster Award ni. Cik Mimie orang terakhir yang tag Nad ehe. 





Soalan dari cik Mimie 



1) Di manakah negeri kelahiran anda?
Oh semestinya Selangor! Yeay ayah Selangor ibu Selangor dan semestinya Nad anak jati Selangor ehehe.


2) Di manakah tempat paling best untutk dikunjungi di tempat kelahiran anda?
Cannot thinking bout any place rite now.


3) Siapakah sahabat karib anda?
Aishah Azhar
Nidatie Kamarudin






4) Di manakah anda mengenali sahabat karib anda itu?
Time sekolah menengah lagi to be exact at SMK Telok Panglima Garang
Time zaman universiti di UiTM Permatang Pauh


5) Berapa lamakah persahabatan anda dengan sahabat karib anda?
3 tahun 7 bulan! Yeayy lebih kurang usia dengan blog ni hehe
Setahun 7 bulan! Hehe baru rapat last year


6) Apa yang anda suka tentang sahabat karib anda?
Both caring gila nak mampos & pendengar yang setia gila dengar Nad cerita apa benda tah & always be there for me no matter how the situation is.


7) Adakah beliau berasal dari negeri kelahiran anda?
I guess so lol?


8) Apakah status anda sekarang? (Bujang, Berkawin, Janda, Duda)
In a serious relationship Ekeke.


9) Dalam sesebuah perhubungan apa yang perlu ada?
Honesty & Trust.
Kejujuran & Kepercayaan.


10) Pernah melalui hubungan cinta jarak jauh?
Pasti! Sekarang T.T Wehhh sedih gila asyik nak rinduuu je asyik rasa nak jumpaaa je tapi asyik tak dapat je hahaha.


11) Apa pendapat anda tentang blog cik Mimie dan ada apa-apa perubahan yang perlu cik Mimie lakukan pada blog ini?
Maybe cik Mimie boleh lebarkan sikit body blog cik Mimie (yg part content). Hehe sebab Nad lagi suka camtu. Tapi kalau cik Mimie rasa yang sekarang pun okay dah tak apa lah. Sebab tu cuma pendapat peribadi Nad aje.



#1 dari Sakinah - HERE
#2 dari Mama Niza - HERE
#3 dari kak Niesa - HERE
#4 dari Kalisha - HERE
#5 dari Djh - HERE
#6 dari Arippp - HERE
#7 dari Yun Sing - HERE
#8 dari Alynn Nyza - HERE
#9 dari Leeya - HERE

P/s : Can I not tagging or ask anyone cause I have no idea what to ask which is actually I am lazyyy


You Might Also Like

20 ulasan

  1. Balasan
    1. Hehehe the last award yang Nad akan jawab ^^

      Padam
  2. Balasan
    1. Hehe award terakhir kak Fuza :) Penat jugak ye jawab award ni hehe

      Padam
  3. Yeeaaayhhhh! Love u bebeh!! hehehehe.. :) Thank sudi jawab Soalan Cik Mimie.. Suka jawapan No.10...We at the same situation..Mennci sangat..hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. No problem cik Mimie. Anything for you hehehe. Kann? Benci sesgt tauuu ish

      Padam
  4. wah! alolo soo sweet.. rindu tuu laa yang sweet.. rindu itu mgajar kite erti kesabaran. yehoo ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah rindu tak sweet la T.T Wuuu, sedih tau ni hahaha

      Padam
  5. bagusnya nad...semoga persahabatan nad akan berkekalan hendaknya...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe ameen. In shaa Allah. Thanks ye Lan. Hihi moga persahabatan kita pun kekal ya

      Padam
  6. semoga kekal bersahabat
    amin

    BalasPadam
  7. fuyoohhh tiga tahun dah okay tuu. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha kawan kannn. Memang lama lah hehe

      Padam
  8. Wah lamanya dengan bestfriend, dah tiga tahun hehe.
    Orang cakap rindu membawa kesabaran hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe alhamdulillah. SO far kitorg okay takde problem hehe yeayy

      Padam
  9. Balasan
    1. Hehe Aishah jawab la kalau nak ^^ Nad taktau nak siapa la

      Padam
  10. Yeay yeay yeay settle award.. *tepuk tepuk* tengok-tengok kena tag lagi :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha yeayyy! Memang pun tapi kak Nad tak larat nak buat dah T.T Wuwuwuu

      Padam