Life Food Makanan Sihat Untuk Badan

9:33 PTG


Assalamualaikum Hai.



So I'm back to do some reviews. Hehehe. And yeah, thanks to Hishop for the sixth product I reviewed for them. Produk kali ni lebih kurang macam supplement untuk turunkan berat badan dengan pengambilan vitamin, fiber, minerals dan cholesterol secukupnya. Kiranya hanya dengan satu cawan tu complete semua kandungan kandungan tersebut. Memperkenalkan : Life Food. Life Food ni still under brand Fairy Beauty. 




Produk Life Food ni mengandungi 16 jenis vitamin dan mineral. Haa banyak tak banyak lah kann? Then, kandungan diet fiber dan prebiotik dia sangat tinggi. Life Food juga mengandungi chia seeds omega 3 dan omega 6 serta merendahkan paras kolestrol yang kurang elok. The highlight of the product is boleh menurunkan berat badan yeay! ^^ 



Jangan risau sebab Life Food has no eggs, no yeast, no fillers, non dairy, no additives, no added sugar, no preservatives and no artificial colouring. Malah in fact, ingredient Life Food terdiri daripada pelbagai jenis vitamin, calcium dan oat. Sihat kan?






Product Usage:

Campurkan 3-4 sudu Life Food + 250ml air panas
Amalkan 2x setiap hari (Before breakfast & before dinner)






Rasa Life Food ni memang 100% rasa oat. So to all oat lovers, this is so gonna be you favourite. Dah la memang favourite, pastu makan makanan sihat pastu kurus. Eh, untungnya lah kannn. Rasa + bau dia memang oat oat oat.






Description of Product

Name :Life Food
Net Weight : 300 gm
Where to Buy : HiShop (Life Food)
Price : RM79.00


Exclusive RM20 to Nadratul Syazwana's blog reader. Fill this code : FAIRYNEW
*With minimum purchase of RM99
 *Valid till 31st July 2014


Don't forget to:

Like HiShop on Facebook

Follow HiShop on Twitter

Subscribe HiShop for exclusive updates


You Might Also Like

31 ulasan

  1. Nak turut berat macam mana lagi bila nak derma darah, berat tak lepas 45kg?. Hihihi. Life Food boleh alas perut masa breakfast macam oat, so tak perlu makan banyak. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha yeke? Nad berat lepas dah, sampai kat part darah cemana tah boleh tak lepas pulak T.T Kan, oat bagus hehe

      Padam
  2. jom ke blog syira..banyak baju cantik2, produk kecantikan dan kesihatan serta giveaway menarik ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe dah jenguk dah :) Memang selalu usha baju katsitu ;)

      Padam
  3. hoi macam sesuai dengan kak syira je skrg ni. hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha maka silalah beli kak Syira ye sesuai ehh? :p

      Padam
  4. salam. ok ke dear? macam menarik ja review ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe okok lagi lagi kalau cik Itah penggemar oat. Sesuai sgt!

      Padam
  5. Tak nak kurus sebab dah memang kurus. hehe. Nak tambah berat badan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bestnyaaa T.T Takpe kalau macamtu makan weight gain ehh

      Padam
  6. KURUS? HEHE nak raya ni... kalau dapat kurus ngan mudah raya mesti bertambah meriah hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe lagi lagi dah start raya dgn husband kan? :p Hihihi

      Padam
  7. klu bleh kurus dengan minum benda2 macam oat nie memang best...hehehe

    Regards.
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lannn sesuai minum! Hahaha jangan buncit buncit ehh :p Hahaha

      Padam
  8. Balasan
    1. Hehe sedap sedap. Tapi Nad memang tak suka sgt oat T.T

      Padam
  9. bestnya makan oat. saya suka makan ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeayyy bagus bagus. Mazni boleh kurus ehehe

      Padam
  10. Xde ke oat yg boleh naikkan berat bdn?hehe..kak niesa xbrapa nk mkn oat oat ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tau la kak Niesa kurus dah takyah la naik lagi T.T

      Padam
  11. ada x oat utk naikkan berat badan?ehehe..akak xbrapa suka oat oat ni..

    BalasPadam
  12. wahhh... tengok macam menarik
    mcm nak try
    tapi bila baca last boleh kurus
    sentap
    sebab bmi momoy sedang elok
    tamo kurus
    sbb seksanya lahai nak tambah berat
    huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahaha yeke? Takpe takpe, Momoy kena makan weight gain lah camni ehehe

      Padam
  13. Macam sedap je life food tu..

    BalasPadam
  14. maybe sesuai utk kite kot sbb lemak makin bertambah pulak hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha yeke? Okay jangan sedih Tashira, boleh kiris dah mulai sekarang ;)

      Padam
  15. Semakin gemok.. ade muscle ade lemak xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eleleh takyah mention muscle tu Yun Sing ekeke

      Padam