Poskad dari Blogger di Jepun

10:23 PTG


Assalamualaikum Hai.



Hehehe sorry aa Nad menghilang 6 hari. Nad geram dengan Nuffnang sebenarnya sebab unique visitor Nad mencanak kot last week tp cpuv satu je pastu naik 2-3sen T.T Tu yang takda mood nak blogging. Tapi ni Nad tetibe rindu pastu check check Nuffnang cpuv yang tu dah credited and masuk lagi 2 cpuv baru hehe yeayy! (will be updated soon) Err, did I just confess I blogging for the sake of money? Nu-uhh cumanya bila kita berusaha up traffic blogwalking sana sini pastu hasil yang kita dapat tak setimpal tu yang merajuk sikit.


So haiii dah taknak merajuk dah. Bila tak update 2-3 hari terus rasa malasss sgt nak update. Taknak taknak, taknak buat hal camtu dah hehe. 


Pastu kann, time awal Ramadan Nad dapat poskad dari blogger di Jepun. Nad ulang, blogger di Jepun ye, bukan blogger Jepun. Hehehehehe. Thankyou Rasya!! Rasya ni pandai tau. Nad kenal Rasya around 2012 tapi tak pernah jumpa pun. Then tau tau dia kena continue study dekat Jepun. Daebak la Rasya!







All the way from Japan just to wish Selamat Hari Raya hahaha so sweet of you Rasya! ^^



Jom jom singgah blog Rasya? Bagi Nad, Rasya ni quite mysterious sikit hehe maybe sebab background semua hitam pastu susah sgt nak nampak Rasya letak muka sendiri dekat entry hehe. So Nad pernah nampak Rasya a few times je. 



Close-up photo of the postcard. Beautiful 


You Might Also Like

38 ulasan

  1. Balasan
    1. Hehe memang cantik. Excited tau kita dapat ni hehe

      Padam
  2. Kad raya mesti ada bau2 sushi sket ni...hahaha....gurau je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahahaha amboi. Sushi Japan tak dapat, bau bau pun jadilah kann

      Padam
  3. Dari Jepun datangnya. :) Memang Rasya mysterious. Hihihi. Kalau dia baca komen ni, siap la dia blogwalking.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe Rasya tak baca kak. Rasya jarang comment hihi

      Padam
  4. Uihh, jauhnya.... klik2 u mobile kat sini......;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks cikna :) Nad dah click jugak iklan cikna ehh

      Padam
  5. Wahh. Jauhnya datang poskad. Cantik :)

    BalasPadam
  6. untung ada kawan dok sane~~ nk jln2 senang..uhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe dia study je dekat situ. Tah tah dia dah habis study baru ada rezeki nak ke sana T.T

      Padam
  7. wah wah...jauh tu.. Kena frame tu Nad

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaa amboi siap frame eh kak Fuza? Takpe, Nad simpan je elok elok

      Padam
  8. Wah, bestnye :) Cik Mimie pun nak jgk..boleh x? hehehe

    BalasPadam
  9. laaa rasya ni duk jepun ka.. hehe nak tau dak kak syira selalu masuk blog dia tnggal komen kat cbox, lepas tu tengok entry2 dia.. lepas tu kak syira fikir, dia ni org mlaysia ke bukan, dia faham ke aku ckp ni. hahahaha nak speking takut i ni over sangat.. hahahaha ni baru tahu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhahaha kak Syira nii. Mesti kak Syira baru kenal dia tu yang confuse tuu. Rasya orang Malaysia je jugak cuma dia study Japan

      Padam
  10. nice ah poskad dia. mcm bunga sakura? hehe. maaf kite buta bunga. rasanya ade gak bw kt blog rasya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe Japan haruslah bunga sakura kann. Wee kenal Rasya jugak ^^

      Padam
  11. Wow... cantiknya!! Jgn merajuk lg ye Nad ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe ok sekarang dah tak merajuk dah, Nuffnang dah pemurah kann

      Padam
  12. bestnya kak nad dapat poskad dari jepun,jeles iteeww,hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe jangan jelaous Nini. Once in a lifetime mungkin T.T

      Padam
  13. wahhh dari jepun, untung lah :D

    BalasPadam
  14. Owh, saya kenal gak ngan blogger Rasya =) Bestnya dapat poskad dari perantauan.. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wee, Siara kenal Rasya jugak. Hehe best best, excited tauu

      Padam
  15. Cantik poskad dari Rasya ni.

    BalasPadam