Salam Aidilfitri Maaf Zahir & Batin

5:00 PTG


Assalamualaikum Hai!



Hehehe sorry lama sesgt Nad menghilang. Ingatkan bila dapat cuti balik rumah kerap lah update sebab line internet okay memanjang. Rupanya makin jarang T.T Hihik sebab busy :p Kihkih takdelah, sebab raya. So hows raya? Dah raya ketiga baru sibuk nak tanya kan? No kasut raya no tudung raya for me. Baju pun 3 je pastu orang beraya kita baru sibuk shopping nak tambah baju hahaha T.T




Di kesempatan ni, Nad nak mintak maaf kat semua blogger sepanjang perkenalan kita. Yang pernah jumpa or tak pernah. Maybe ada tersalah cakap or terkasar bahasa or tersalah faham or ada taksuka dengan penyampaian Nad dalam blog ke. Kita taktau semua tu. Hihi so kali ni Nad nak bermaafan dengan semua orang, okay? 




Salam Aidilfitri Maaf Zahir Batin ya!  Hee


P/s : Inilah masalah kalau sebelum raya taknak draft entry siap siap, habis terbengkalai blog.


You Might Also Like

30 ulasan

  1. Salam Aidilfitri dan maaf zahir dan batin dik..

    BalasPadam
  2. Salam Aidilfitri dan maaf zahir dan batin dik..

    BalasPadam
  3. Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin nad :)

    BalasPadam
  4. Selamat Hari Raya Kak Nad ^^"

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe Salam Aidilfitri Yun Sing :) Celebrate tak?

      Padam
  5. selamat hari raya juga ye nad. ampun maaf dipinta (:

    BalasPadam
  6. selamat hari raya kak nad. suka tgk gabungan warna shawl dgn baju akak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Aidilfitri Mazni! Awhh thanks :D Hehe kak Nad taktau senanye nak pakai dengan colour apa TT_TT

      Padam
  7. Selamat Hari Raya Nad :) Comey dia :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Aidilfitri cik Mimie :D Alohh, thanks hehe

      Padam
  8. selamat hari raya aidilfitri akak. kite pun jarang dah update blog sbb busy je memanjang .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Aidilfitri Tashira :D Haha Tashira sampai sekarang busy :p

      Padam
  9. Camat ari raya kak Nad!!
    Me love you!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alolo thankyou Qila! <333 Salam Aidilfitri! Loveyoutoo!! <33

      Padam
  10. Selamat hari Raya Nad and maaf zahir batin ek kalau ada slah silap terkasar bahasa, atau gurau yang melukakan jiwa yang lara..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahhaha ok Lan, Salam Aidilfitri yee <33

      Padam
  11. Selamat hari Raya Nad...^_^

    BalasPadam