Bloop Fuschia Pink Candy Duo Lipstick

7:15 PTG


Assalamualaikum Hai.



Okay habis sudah raya! Dah dah, Nad dah balik uitm ni taknak cerita pasal raya okay. Dengan busy memacam test semua T.T Haihh rasa cam nak nangis je haa. Cuma, Nad nak share lipstick yang Nad pakai time hari ke4 raya hehehe. Lipstick tu lama dah tapi asyik tak berkesempatan nak pakai sebab suka sgt dgn nyx kehkeh. 





Rupa dia memang comel sesgt. Unique to the max. Nad tak pernah lagi jumpa lipstick macamni hehe.




Top View.




Bloop Duo Lipstick - Swanky 03 (Fuschia Pink)

Nad suka sangat colour ni. I think it suits me well lah. Tapi ibu Nad tak suka hahaha 



Another 4 colours :

Bloop Duo Lipstick Jetsetter 01 (Natural Brown)
Bloop Duo Lipstick Sovereign 02 (Ice Plum)
Bloop Duo Lipstick New Yorker 04 (Light Mocha)
Bloop Duo Lipstick Eco-Chic 05 (Dragon Fruit Essence)





Not only lipstick, it also comes with lipgloss! 
Wee yeayyy boleh ada shine shine lips.




Pastu kan, Nad punya baju raya ada 3 je so bila raya ketiga baju raya pun dah habis sobss. Gigih tau keluar pergi shopping untuk baju raya keempat ni T.T Cepat puji sikit.




Right after lipstick applied.



After 4 hours usage.



Maintain je kan colour dia even dah 4 jam? Itu yang Nad suka. Sbb colour dia stick dekat bibir untuk jangka masa yang lama and at the same time moisture kan bibir kita. Certain lipstick yang too matte buat bibir jadi kering after long usage. But not Bloop 



Berkenan tak dengan lipstick keluaran Bloop? 
Boleh beli online di


Pstttttt jangan lupa key in code bloop#nadratulsyazwana for 10% off discount.
First 50 customers dapat 1 lipstick (worth RM28) for FREE!


You Might Also Like

16 ulasan

  1. wah.. unikk nya.. macam na beli pulak ! hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang unik sgt ni kak Nasyya. First time jumpa. Kena grab hehe

      Padam
  2. best tuu
    hye..selamat malam :D tga layan cte Kabhi Kushi Kabhi Gham sambil blogwalking..hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Wahh seronok Syira layan hindustan yee

      Padam
  3. Wah, cam nak jugak la duo lipstick tu..cantik sgt sesuai dgn nad :)

    psstt Cik Mimie tag nad http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/2nd-giveaway-tinie-wink-photo-contest.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe nak ke cik Mimie? Terima kasih :D Ada banyak lagi colour lain

      Padam
  4. comelnya! ingatkan gula2, wahahaha! amboi bergaya kak nad ngan spek mata hitam yg besau tu. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha gula gula pulak Mazni nii. Hehe raya lah katekann :p

      Padam
  5. ingatkan fresh mint ke ape tadi..lipstick rupenye... :D

    BalasPadam
  6. wahhh bekas lipstick zaman skarang makin maju la :D

    BalasPadam