CPUV Waku Doki, uMobile and Xperia Z2

11:51 PTG


Assalamualaikum Hai.



Ini namanya cpuv raya!! Yeayyyy thankyou Nuffnang still sudi bagi cpuv walaupun sekarang jarang sgt dah update blog mahupun blogwalking. Traffic blog pun sedih je tengok T.T Hahaha tapi apakan daya, nama pun raya. Blog pun habislah terbengkalai yee :p







Tengok jelah earning tu. Cpuv dah lama tapi earning naik cinonet je. Ini semua gara gara traffic yang tersangat rendah ye :( Mehh mehh sumbang traffic sikit dekat blog Nad hehehe. Nad sendiri pun sedih je tengok hahaha, Teringin nak blogging. Rindu nak blogging. Tapi masa & mood memang betul betul haihh -.-" 



Apa apa pun, Thankyou to Waku Doki, uMobile and Xperia Z2 for the advertisement. Thanks to Nuffnang as well! Hehehe. Ehh tadi kan first time Nad jumpa mak kakak kakak adik Hafiz #firsttime #nervous. Hahhahaha sampai terasa nak buat entry tips jumpa bakal mak mertua tau tak? Hahahah


You Might Also Like

27 ulasan

  1. Asslmkm nad.. Alhmdulillah.. Rezeki.. :)

    BalasPadam
  2. Asslmkm nad.. Alhmdulillah.. Rezeki.. :)

    BalasPadam
  3. Wahh :) Masyuuk.Tahniah tau

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tak masyuk mana pun Adam. Terima kasih :)

      Padam
  4. hahahhahah...plish la buat entry tips jumpa bakal mak mertua tu..plishhhhhhhhhh la..hahahha :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha kalau la boleh. Nad tak expert lagi la kak Ayue, baru seklai jumpa katekan :p Hahaha

      Padam
  5. tahniahhh nad :D hahahha..., yg part jumpa family bakal menantu tu memang la nebes gila la kan... tp rilex je... diorang pon org juga... hahaha... #komenorangsingle

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Wan. Hahhaahha memang la diorang orang, orang yang boleh reject kita untuk anak diorang T_T Fuh seram

      Padam
  6. alhamdulilah rezeki akak. hihi belanja aiskrim ah? haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Hahaha amboi? Ice cream 20sen lepas lah kot Tashira

      Padam
  7. wahhh tahniah2 =)

    hahaha soo mcm mane jumpa bakal mentua? biasa laaa.. nebesssss smpai sejuk2 kan?hikhik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe terima kasih cik Nadyya. Hahaha tau takpe sakit perut apa semua la haih. Macam nak jawab exam pulak dah

      Padam
  8. wah bestnye kak nad....jelesh i..keh keh.. XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha takyah la jealous Zahrenn. Awak pun boleh tuu

      Padam
  9. Buat lah tips tu kak Nad oi rindu ni Hmmmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha rindu siapa tu? Macam tak kena je dgn tips ahaha

      Padam
  10. Nad! bila langsung??? Selamat Hari Raya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhahah lambat laa. Kita jumpa beraya jee :p Hehe Salam Aidilfitri kak Reena :)

      Padam
  11. Wow, banyaknye BE.. Tahniah2..alhamdulillah rezeki..:)

    hehe..mula2 je seram sejuk lama2 xde ase pe da..hahaha :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sikit sikit je tu cik Mimie. Hehe terima kasih yee. Hahahhaha kalau seram selamanya cemana T_T

      Padam
  12. alhamdulillah and Tahniah Nad... :D

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  13. haha...tertunggu-tunggu tips itu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha masih belum mampu menaip. Tak pro lagi

      Padam
  14. bertingkek-tingkek cpuv dia..hahah..Tahniah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aloh sikit je tu Azwar tak banyak mana pun T_T

      Padam