Mari ber-detox dengan TruDTox

11:59 PTG


Assalamualaikum Hai.




Ingatkan lepas dah raya ni reda lah sikit perut kan. Rupanya banyak lagi open house sana sini. Dah nak dekat sebulan pun tak habis habis lagi nak attend open house oiii. Kejap sana kejap sini. Selain dari berziarah, berborak tanya khabar semestinya bermacam jenis makanan dihidangkan kann. And pastinya lagi korang makan bermacam jenis makanan kann hehehe. 



Korang mesti perasan bila makan bermacam macam sangat lama lama perut pun jadi kembung semacam. Eh, Nad lah tu T.T Hahaha. Pastu mula lah dok risau eiii camne nak kurus padahal perut je haa yang naik. So, inilah masa yang paaaling sesuai untuk kita telan TruDTox! 





TruDTox is a proprietary blend of a high quality herbs and floras that are traditionally used for aiding body detoxification and for strengthening our own body detoxification organs. It works gently and does not contain any harsh laxatives that can cause bowel dependency. TruDTox is safe, gentle and suitable for regular uses.




Benefits of Detoxification :

Flush away toxins and waste
Promote regularity
Relieve digestive discomforts
Promote better absorption of nutrients 
Improve metabolism
Strengthen immune system
Promote health, vitality and energy





How to Prepare?

Brew the tea bag in a cup of hot water for 20-30 minutes and Drink! 

2-3 times a week or when required :)




Review! 

Seriously Nad tak pernah nak amik sebarang jenis tea in daily life. Macam takde keperluan. But then kadang kadang memang perut buat hal bila susah sgt nak hadam tu kan. So lama lama terkumpul perut pun kembung. So solutionnya, Nad pun try TruDTox. Bau dia macam teh biasa je. Colour pun sebijik lah teh biasa. Rasa pun lebih kurang TAPI tanpa gula. Without sugar ok. So kena tahan sikit lah minum tawar tawar tu. But then berkesan, yeayyy!



Description of TruDTox!


Name : TruDTox (Naturally Purifies)
Weight : 3g (5sachets)
Price : RM 29.50


Don't forget to: 



You Might Also Like

30 ulasan

  1. air teh memang sedap ! tapi Fatin tak boleh minum sebab amalkan supplement kan.. so kena elakkan kafein T_T padahal teh dan nescafe adalah favorite drinks Fatin tuuuuu :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohh haah. Kalau amik supplement memang tak elok air berkafein ni :) Hehe so excuse ye

      Padam
  2. Za selalu minuum teh hijau ja..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahh tak pernah pulak try teh hijau ni hehe

      Padam
  3. tak suka sangat nak minum teh yg macam ni,sbb tawar sangat. tapi kalau dh terpaksa mmng kena telan jugak. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kalau tak terpaksa takyah telan eh? Hihi

      Padam
  4. I minum detox tea takde kesan langsung. hahah. maybe tak sesuai kot. solutionnya, minum cukup 2.5 to 3 liters air sehari, confirm penghadaman elok hari-hari :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha yang tu memnag elok lah. Tapi asyik terasa nak pergi toilet je kan? nad nak minum 2L sehari pun susah tau

      Padam
  5. awk di tag http://miss-fatyn.blogspot.com/2014/08/7-random-facts-about-me-versatile.html

    BalasPadam
  6. Cik Mimie tak pernah minum...nanti nk try la..so far, perut xde buat hal lagi..heee :)

    tag nad kat sini http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/7-thing-must-know-about-me-versatile.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe nanti kalau perut dah buat hal try teh ni eh cik Mimie :) Hehe thankyou cik Mimie, Nad dah singgah tu

      Padam
  7. Wah bagus ni jaga kesihatan

    BalasPadam
  8. Wa.. berkesan ek? Tak berapa nak minum teh sangat ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kinda lah Yun Sing. Alah, tak suka teh ke?

      Padam
  9. hmm.. rasa macam memerlukan juga benda2 mcm ni..

    BalasPadam
  10. ooo..mun suka teh..tp tanpa gula tu mcm ummmmm..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehehe takpe faham faham. Kena tahan jela kalau camtu kann

      Padam
  11. amboii. fiqaa gemok takyah amik kott hahaha :D

    BalasPadam
  12. tried this! taste quite fine and the effect not so burden mcm tea lain yang boleh membuat kita tido di toilet hahaha

    BalasPadam
  13. Hello! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?
    My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing
    several weeks of hard work due to no backup.
    Do you have any methods to protect against hackers?

    Also visit my web site; private charter aircraft

    BalasPadam
    Balasan
    1. Omg Im so sorry, I don't have any experience in this

      Padam