PROMOTION Mask Savee RM1

11:57 PG


Assalamualaikum Hai.



Semalam Hari Sabtu. Hari Sabtu memang waktu untuk spend dgn roomate :p Hahaha lagipun sebab dah lama tak keluar. Pastu pi tengok cerita Ju-On 3. Ish ish boring + ending tak best. Tapi boring boring pun tetap jerit dalam panggung haih.



Malam time nak balik tu tetibe tengok macam ada satu booth dikerumuni ramai gila orang. Rasa macam eh apa tu? Sbb time tu dah 10.30 malam. Kedai lain semua tutup dah, tempat tu je meriah. Tengok tengok ada jual mask Savee. Face mask, eye mask, hair mask and hand mask. Semua ada. Eye shadow pun dia jual RM2. Face mask campur campur ada RM1 and RM2. Eh gila gila punya promotion ni! Kalau pi Watson mampu rembat dua tiga keping je sebab mahal T.T Tapi malam ni kita rembat.......




Haa 9pcs sekaligus.

Time dok mengambik tu rasa dah cukup banyak. Tapi bila sampai rumah rasa macam ala kenapa 9pcs je? Kenapa tak borong je beli puluh puluh teus? :/ Alahai ruginyaaa dah la singgit je hahaha





1) 3D Paper Mask Series (Soy)

Soy is for spots elimination. It helps to prevent chronological skin ageing and embodies whitening properties for a youthful and fairer skin complexion.
Beli 3 sebab muka banyak dark spot so that this would be useful.




2) 3D Paper Mask Series (Bird Nest)

Bird nest is for nourishing. It helps to improve skin elasticity to eradicate fine-lines, leaving your skin looking young and smooth.
Beli 2 sbb nak kulit glowing glowing gituuu




3) Face Mask (Avocado)

Avocado works to hydrates, anti-wrinkles and blemish control. It helps to moisturise and hydrate skin, reduce blemishes and prmote collagen production to smoothen wrinkles and restore smooth and elastic skin.




4) Face Mask (Lemon Vit C)

Lemon Vitamin C works to lightens, whitens and rejuvenates. It helps to whiten and rejuvenate as well as lighten skin tone to restore a supple and bright looking skin.




5) Sleeping Paper Mask (E-Pearl)

E-Pearl works for whiten and control pigmentation. It helps whiten skin, remove and prevent pigmentation caused by UV rays and impurities for a clearer and brighter skin.




6) 4D Paper Mask (Egg)

Egg helps to clean and reduce pores.


Instruction:

Cleanse face.
Gently apply and even mask until entire face, neck and ear is covered.
Leave on for 15-30 minutes.
Peel off gently and no washing required.

For best results, use 2-3 times weekly.



Okay sekian sudah cerita pasal face mask Savee ni. Hahaha macam macam jenis function semua ada lah. And memang yang main punya masalah Nad beli lebih sikit. Face mask yang lain tu beli ala kadar je. Ni pun rasa rugi je kenapa la tak beli lagi banyak buat stock sampai bulan depan ke apa hahaha. Nad tak try pun lagi face mask ni semua. Japgi lah nak try hehe paii.


You Might Also Like

44 ulasan

  1. Murahnya 1 mask tu seringgit je. Rugi tak borong byk2. hehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kannn? Balik tu memang menyesal je kenapa la tak borong banyak. Ingat 10 da cukup banyak hahaha

      Padam
  2. Haha selalu camtu kan. Time beli rasa mcm dah bnyk. Bila smpai rumah ala nape tak beli lebih? Padahal murah je. Takpe nad, try pegi balik tmpt smlm kot arini ade jual murah lg. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan? Padahal dah melabur RM10 untuk mask tuuu. Hahha da takde dahh T_T

      Padam
  3. Balasan
    1. Alhamdulillah, hehe jarang jumpa murah camni :)

      Padam
  4. uish murahnya kak. kalau kite mmng dh borong habis ni. tamak k tamak. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahha akak punya tamak tu masih boleh control kot Tashira? Hehe alhamdulillah

      Padam
  5. haaha , anis baru rembat 5keping mask dekat sasa . ada sale gaak :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha yeke? Hehe selamat bermask yee kita :p

      Padam
  6. sarang burung pon org buat mask??? bukan mahal ke mende alah tu??? #shock

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha haah la Wan, kan bird nest banyak khasiatnyaa. Dia letak sikit jela punn haha

      Padam
  7. murahnya.. mama tak berani kot nak try.. sensitif kulit mama ni.. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nad pun macamtu, tapi sebab brand ni sellau dengar so yakin sikit

      Padam
  8. Tak pernah dengar pun jenama ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Serious ke Farah? Dah boleh search kot kat memana hehe

      Padam
  9. Wah... makin comellah dia lepas ni!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mihmihh, in shaa Allah. Harapnya makin comel lah yee

      Padam
  10. wow banyak nyeee.. tapi savee mmg murah dan best

    BalasPadam
    Balasan
    1. Murah tu yang penting ye tak kak Lieya. Pastu trusted brand hehehe

      Padam
  11. Memang perlu pemakaian masker ni. Untuk kesihatan kulit muka

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul kak Fuza, sekarang baru Nad nampak kepentingan masker ni hehehe

      Padam
  12. dah penah try jenama nei..skali2 ade promotion mesti beli skali banyak. semua beli. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang best kan. Rambang je mata kalau nampak promotion ni. Memang laju je perempuan beli hehehe

      Padam
  13. susah nak dapat harga RM1 atau RM2 ni...bila balik baru terasa menyesal yer....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu kak Ema. Kat Watson pun biasanya RM4- RM5 kann. Harga standard dah tuu

      Padam
  14. Omg!!! Nad... If only I knew earlier, boleh tumpang borong face mask sekali tau takk nad ku sayaannggg... Hehe.. Nanti kasi feedback tau. Nak tau best ke tak. Boleh try nanti. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehheheh kalau tau Fairuz suka mask Nad beli lebih bebanyakkk hahahahha. Best Fairuz best!

      Padam
  15. Wah, murahnya!! Cik Mimie nak jugak..ada offer lagi tak? :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang murah. Ala dah takde cik Mimie T_T

      Padam
  16. Nak tanye , beli mask murah2 nii ... tk rase apa2 ke? Erlegik ke? Macam gatal2 kt muka ... burning? mungkin akak dah pakai semuanya ? So how is it ? Please tell me 😢

    BalasPadam
  17. Nak tanye , beli mask murah2 nii ... tk rase apa2 ke? Erlegik ke? Macam gatal2 kt muka ... burning? mungkin akak dah pakai semuanya ? So how is it ? Please tell me 😢

    BalasPadam
  18. akak, boleh bagi review for 4d mask . sebab bila pakai, dia rse burning and gatal . elok ke kak ?

    BalasPadam
  19. sy pon baru terjumpa prdk savee ni smlm..so dlm 2 ari ni dok g membeli jelah..abis jgkla dkt 100inggit..wlpon murah tp kesan dia best lps guna..setakat ni br guna foot mask dgn 3d mask aloevera,magic lip.kesan dia terbaiklah

    BalasPadam
  20. huih tak sangka dari 2014 lagi dah ade. sekarang 2016 pon byk kali diorg bukak booth kt LRT BTS tu jual masih RM1.

    BalasPadam
  21. Kita pn bli bnyk ari tu....siap dtg 2 kli...borong lgi...

    BalasPadam