RedPanda Official Launch

11:44 PTG


Assalamualaikum Hai.



Dulu time zaman tag tag dekat blog ni, Nad pernah bgtau rasanya benda yang mungkin Nad buat untuk dapat income tambahan. Blogging, blogging, blogging and online business. Hahaha time tu memang tak fikir apa Nad main jawab je but tak sangka now dah wujud pun online business Nad. Hihihik.



Camne RedPanda Boleh Wujud?

Starting dia camni. Bermula time tengah buat lab highway, tetibe one of my friend tanya "Korang nak tak buat business?". Nad dah cam excited gila serious ke dia ajak buat business? Hahaha. And dia kalau boleh nak form a group of 7. And kalau Nad join pun baru ada 4 orang. So discuss punya discuss tetengah hujan lebat petir guruh semua ada, Nad pun cam memang berminat sesgt! So Nad join jelah but we end up dengan 4 orang je. Bermula dengan discuss nak jual apa je, nak bagi nama apa sampailah ke pembahagian kerja. And setelah almost sebulan survey barang, survey harga, order dari supplier and shoot produk, maka sekarang wujudlah lagi satu online business di alam maya ni. Yeayyyy sila happy.



 Maksud di Sebalik RedPanda.

Nak fikir nama memang mencabar. Sebab kitorang a team of 4 (2 lelaki 2 perempuan). So percanggahan idea tu memang ada. And kalau boleh nak nama yang unisex sebab kami jual both product for boys and girls. So memang bermacam macam nama wujud sebelum amik keputusan nak letak RedPanda. Apa tu RedPanda? Ini dia -


 




Produk yang Dijual

As a start, kitorang memula hanya akan jual 2 produk which is tshirt and shawl. Mostly tshirt di-handle dengan 2 lelaki tadi and shawl Nad and kawan Nad handle. Its easier that way kot? Hahaha so yeah, buat permulaan ni kitaorg hanya ada 2 produk ni. But no worries, as long as we get stable kami akan tambah produk untuk tatapan anda anda semua okay? :)



Contact RedPanda

Instagram - RedPanda
Blog - http://nad-lifeisfun.blogspot.com/search/label/redpandamy
(Or boleh click dekat tab atas tu)

Do support us okay guys? 


You Might Also Like

38 ulasan

  1. Semoga murah rezeki dalam berbisnes :)

    BalasPadam
  2. selamat berbisnes Nad ! semoga success selalu. Fatin singgah comment dan klik old town white coffee yg menari-nari kat blog Nad. Hihi :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thankyou Fatin :D Nad dah singgah balik ye

      Padam
  3. selamat berbisnes sis..semoga sentiasa dimurahkan rezeki.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Za :) In shaa Allah. Ameen

      Padam
  4. Gudluck Nad for your business :) Wah2, naik level skit :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thanks cik Mimie :D Hehe naik sikit sikit la

      Padam
  5. semoga berjaya ye nad and frenz...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ameen, in shaa Allah. Terima kasih gadis kampung :)

      Padam
  6. semoga busniness kita makin maju hendaknya...InsyaAllah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ameen ameen. Hehe kak Sally pun kan, sama sama lah kita yee ^^

      Padam
  7. wahhhh bukak kdai online ye... hahaha... ohay2 t kalau wan nak beli pape wan pergi usha sana... pape pon redpanda tu memang kiut :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha haah online jee, nak bukak offline modal tak banyak lagi hehe. Hehe memang cute sangat! ><

      Padam
  8. Nanti kita click mana tahu ada yg berkenan :)

    BalasPadam
  9. tahniah nad dah jadi taukey kedai :)
    kang nak shopping boleh jenjalan secara maya kat kedai nad.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kehkeh, takdela jadi taukey sangat pun ahaha. Haha sila sila la ehh ^^

      Padam
  10. wow... nad tahniah... :) kak pon macam teringin gak nak meniaga tapi tak pernah menjadi.. semoga sukses

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe terima kasih kak Lieya. Takpe, start slow slow kak Lieya :)

      Padam
  11. wahhh..1 langkah kehadapan..bagus nad..gudluck tau!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe gerak sikit sikit lah katekan kann. Thanks kak Niesa! :D Hihi

      Padam
  12. Akak TAG kamu
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks kak Fuza :) Nad dah join dari blog lagi satu tuu

      Padam
  13. Hahaha..terpaksa komen lagi just untuk memenuhi jomcomments 4 yang sy buat...
    Semuga berjaya dan semuga berjaya dan semuga berjaya... Dah berjaya jangan lupa kawan2 ye..ahaksss

    Komen No 8
    http://jomsantaisekejap.blogspot.com/2014/08/jom-blogcomments-4.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala janganla terpaksa hahahahah. Ameen, terima kasih jomsantai :)

      Padam
  14. Aww.. bestnya ^^ Dah follow insta.. nanti-nanti usha2 online shop ni ye ^^

    BalasPadam
  15. Nice one. =)

    http://www.ajeinomoto.com/2014/09/chowking-happy-pao.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thankyou Jeini! Your blog so cute! <333

      Padam
  16. baru perasan mende nih.. anyway Good luck bis :D
    I love Red Panda.. they are so cute..
    dah tgok vid red panda terkejut tuh? ahaha comel gile XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha thanks Hikari. Kan kann, cute gila! Hahaha tengokkk!!

      Padam