Tshirt Sempena Merdeka 2014

11:21 PTG


Assalamualaikum Hai.



Seperti yang telah diwar-warkan sebelum ni Nad dah ada online business kan? Hehehe. So ini lah product first kitorang. Product yang diwujudkan sempena merdeka yang bakal berlangsung seminggu je lagi. Ehehe sebenarnya baju ni dah wujud since last week lagi tapi Nad busy banyak sgt test so memang tak on lappy langsung. Ampunnn.



Business ni berkaitan dengan tshirt printing. So semestinya baju yang diwujudkan berkaitan dengan hal semasa and yang paling hampir pun merdeka. Jom jom celebrate malam merdeka dengan tshirt keluaran redpandamy ;)







Nice kan? Eiii meriah sangat kalau pakai baju ni ramai ramai! Haa dengan kawan kawan adik beradik saudara mara semua lah <333 br="" nbsp="">


Description Tshirt Merdeka


Colour : Black & Maroon
Price : RM40 & RM38 including postage 
Size : S / M / L

How to Order : Whatsapp +601111908090


Let's follow RedPanda on Instagram :) Thankyou! <33 p="">


You Might Also Like

16 ulasan

  1. kita sebaya laa..hehehe..cantik bajunyaaaa nad

    BalasPadam
  2. http://www.dangobunny.com/http:/www.dangobunny.com/testimoni-21-kulit-pinkish-dan-cerah-dengan-radiance-signature/

    Try usha blog akk ni..maybe boleh try. Ksian awk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh Radiance ni selalu jugak dengar, famous jugak. Nanti kalau tak settle lagi Nad try ehh ^^

      Padam
  3. Balasan
    1. Hehe kawan yang design ni Budak :) Thanks

      Padam
  4. Simple tapi lawa..bila pakai masa sambut malam kemerdekaan pasti meriah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hee thanks :) Haa tula kan kak, pakai reramai hehe

      Padam
  5. Oh awak ni junior saya lah..same course..haha..tp baju ni biasa2 aja rate nya..yg retis2 pakai xdak jual kah?yg tu lg menarik..hrmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahaha yeke? Kenapa anon T_T Ohh yang tu abstrax punya design hehe try la usha diorang

      Padam