Cabaran 30 Hari | Day 4: Buku Kegemaran Anda

11:55 PTG


Assalamualaikum Hai



Buku Kegemaran. Tiap orang mesti ada buku kegemaran kann? Eh, mesti ada punya lah. Even buku tu tah dah hilang ke mana, atau pernah baca sekali. Tapi tetap buku kegemaran which means buku yang paaaaaling kita suka ^^ Yang kita baca sekali pun kita boleh ingat jalan cerita dia setiap peristiwa yang terjadi and watak watak dia. Haa kemain.


Cabaran 4

Buku Kegemaran Anda






14,000 Things to be Happy About


Haa, dalam kes Nad ni lain pulak hahaha. Nad tak pernah pun lagi baca buku ni tapi Nad consider jugak ni buku kegemaran. Sebab Nad memang dah lama gila mengidam buku ni. First nampak buku ni ada minah saleh mana tah letak dekat instagram. Hehe kita suka usha perempuan cantik dekat explore :p Second, nampak dak Qila ni pulak letak. Qila oiiii kak Nad tanya okay dekat comment Qila beli mana mohon reply pls.


Kenapa Nad consider tu buku kegemaran? Sebab Nad tak pernah minat apape buku sampai meng-google dok cara buku tu jual dekatmana je. Pastu tiap kali pergi bookstore Popular or MPH mestiiiii cari buku tu. Tapi selalu hampa mesti tak ada. Ke memang takda jual dekat dua bookstore tu? :( Sesape yang tahu tolong bgtau eh dekatmana boleh dapat :)




Hahahahaha aci ke camni? Buku kegemaran tapi tak pernah baca ahaha. Takpelah kan, in shaa Allah one day jumpa buku tu memang Nad terus rembat je haa. Puas hati. Tapi bila lah nak jumpa T.T Wuuu tolonglah bagitau dekatmana boleg dapattttt
#kelabbloggerbenashaari


You Might Also Like

12 ulasan

  1. hi nad, ada tips untuk tambah minat membaca tak? hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai Nini :D Haha alamak taktau la sebab kita memang minat cuma jarang je dapat membaca tu

      Padam
  2. banyakkan membaca eh.. gud.. haha.. nnti ley share...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe lately dah banyak juga share hihi

      Padam
  3. mana nak dapat? tanya jugak. hehe. tajuk dia menarik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha Nad pun tak jumpa ohh T_T Until now wuwuu

      Padam
  4. Semoga nad berjaya memilikinya..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe terima kasih cik Mimie. Belum termiliki lagii

      Padam