Cabaran 30 Hari | Day 5: 3 Perkara Anda Ingin Katakan Kepada Bekas Kekasih

10:59 PTG


Assalamualaikum Hai.


Hahaha okay cabaran hari kelima ni agak mencabar juga lah kann. Sebab benda benda macamni memang private. Sekali expose, boleh tau kita still berdendam ke tak kahkahkah. Kuat dendam dalam diam macam ni lah. Bukan berdendam. Its more like, I'm good without you lah eleh. Hahaha.


Cabaran 5

3 Perkara Anda Ingin Katakan Kepada Bekas Kekasih



[Current]


I'm thousand times better without you. Haa amik kau. Bila break up tu memang sakit tp lepas dah motivate diri sendiri terus bersemangat balik and terus bersemangat lah. Sampailah akhirnya jumpa someone yang way a lot better than you. Yang mana sgt lucky lah kita break hahaha.

Goodluck. Haha bukan nak rasa diri bagus sangat la tapi goodluck la dalam mencari pengganti ye. Cari yang molek molek sikit la yang berguna untuk masa depan hehe. Goodluck Goodluck Goodluck! :p

Selamat memperbaiki diri. Yelah selama dengan Nad mesti kita tau dah kan kelebihan and kekurangan masing masing. So kekurangan tu lah kau perbaiki time dengan perempuan lain eh. Mesti tau punya lah kan. Kekurangan orang lain takyah la expose kau just perbaiki je kekurangan sendiri ok? ;)



Hikhik. Agak kekeringan idea juga lah tajuk kali ni kan.. Pening oh apa lah nak cakap dekat bekas kekasih kita sendiri kan. Sebab Nad kalau dah break memang delete habis memories. Haha ni nak type pun duk nak ingat balik memang susah la. Tapi berjaya!
#kelabbloggerbenashaari




You Might Also Like

10 ulasan

  1. hah tu dia...hehehhe...sekali bagi je dekat ex..hehehe

    BalasPadam
  2. Nad yang comel...panjang lagi langkah mu, dik...hehhhe...
    Best of luck...Semoga bertemu Mr. Right...;)
    Allah Maha Mendengar...doa sokmo deh...hehhhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe ameen, in shaa Allah. Thankyou kak <333

      Padam
  3. Hambik kau...hahahaa..Nasihat yg berguna tu kan?

    BalasPadam
  4. hehehe..benda macam nie memang sensitive bergantung kepada macam mana end up relationship aritu..tapi kalau lan memang lan cakap "im move on are you??"...hahaha

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahahahah good Lan good. Hahaha are you? Muehehe

      Padam