Cabaran 30 Hari | Day 8: 5 Lagu Cinta Kegemaran Anda

2:39 PTG


Assalamualaikum Hai.



Lagu cinta kegemaran pulak. Kreatif betul eh siapa yang create semua soalan ni. Mencabar mencabar. Entry semua kena berfikir. Takleh nak cincai sangat hahaha.  Baru je lepas paper Bill of Quantity dah start memikir apa lagu cinta kegemaran ehehek. So let's see.


Cabaran 8

5 Lagu Cinta Kegemaran Anda




All of Me by John Legend
Memang suka lagu ni since start dikomersilkan. Memang sangat menarik. Lirik, intonasi, nada semua lah Nad suka hahaha. Dengar je repeat repeat.



Doaku Untukmu Sayang by Wali Band
Lagu yang dinyanyikan oleh si dia waktu first and only karaoke time awal awal kenal hahaha. Nad pulak memang jenis tak layan karaoke so dia berduet je dgn kawan Nad lol.



Unbreakable by Westlife
Lagu yang meaning dia best. Rasa macam kita nak hubungan kita dengan yang tersayang best macam tu jugak. Nak semuanya indah cam dalam video clip hihi.



Swear It Again by Westlife



I Live My Life For You by Firehouse


Hehek dua lagu terakhir takde kenangan apa pun. Tapi dah lagu tu je yang Nad terfikir sekarang ni, yang ada dalam kepala. Tapi lirik diorang memang best ah takleh nak beat. Hehehe cuba korang dengar semua lagu atas ni memang sweet habis!
#kelabbloggerbenashaari




You Might Also Like

6 ulasan