Cabaran 30 Hari | Day 9: 5 Lelaki Yang Menarik Perhatian Anda

12:39 PTG


Assalamualaikum Hai.


Tiba dah hari ke-sembilan yeah. 5 lelaki yang menarik perhatian anda. Woah. Memula Nad confuse dia nak ciri-ciri ke contoh lelaki idola yang menarik perhatian kita? Hmmp. Confuse sampai Nad google dulu tengok entry orang lain hahaha. Okay so Nad listkan jela eh ciri-ciri lelaki yang menarik perhatian tu semua :)


Cabaran 9

5 Lelaki Yang Menarik Perhatian Anda







Mestilah seorang yang nampak baik
Hahahhahahha kenapa kena nampak baik? Kenapa tak baik je terus. Yelah, sebab first attraction sebelum kenal kan mesti kita kena ada rasa dia ni macam baik. Hahahah entahla, muka cam baik, perangai cam baik, cara layan perempuan cam baik. Haa camtulah, pastu bila kenal pun memang baik. Haa hehehe.


Suka baby / budak budak
Bukan apa, sebabnya Nad ni kekadang kan taksuka sangat baby or budak budak Kekadang baby nangis nangis bebudak buat bising kan rasa eh annoying gila ah. So the other one mestilah yang suka baby kann yang suka bebudak, kena lah yang opposite. Dah kalau dua dua asyik nak annoying je takleh jugak.


Pandai bawak diri
Haa campak lah kat negeri mana pun mesti boleh hidup punya. Tapi biasanya lelaki senang sikit nak bawak diri, perempuan ni haa yang cepat melatah ekeke. Kannn.


Layan perempuan dengan baik
Perempuan dekat sini bukan bermaksud dia layan girlfriend dia sorang je elok. Tapi ibu dia, adik perempuan, kakak and kawan kawan perempuan yang lain. Kawan kawan tu takdelah layan special pun, means cara cakap elok, hormat. Haa da cukup dah.


Tak Annoying
Part annoying hahaha. Part ni penting. Entah la sebab Nad kan jenis cepat gila ah annoying dengan orang. Serious kalau laki tu cam poyo sikit, over sikit. Haa okay annoying lah tu. Buat hilang mood malas nak hadap, semua lah hahhaa.So pls janganla buat perempuan annoying oh T.T



Semalam terlepas satu entry T.T Sepatutnya entry ni publish semalam wuwuu. Biasa lah, tengah final exam lepastu gap paper semua rapat rapat. Tu yang fuhh, susah jugak la nak cari masa update entry. Tapi akan ku usahakan jugak ye.
# kelabbloggerbenashaari




You Might Also Like

26 ulasan

  1. ececeh kak nad!! >.< heheh ... nice sharing akak!! gud luck final!! saye pun final gak..heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe goodluck jugak Zahrenn :D Hihi thanks

      Padam
  2. fuhh.. hebat taste.. hahaa.. insyaAllah akan ada leaki cmtu utk nad nanti..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan ini ciri ciri biasa je eh? Haha. In shaa Allah ameen :)

      Padam
  3. Huhuhu yg plg penting funny nad huhu llki funny ni naikkn mood kita taw.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe kan kan. Lagi lagi kalau time merajuk hahaha

      Padam
  4. lelaki2 idaman dah boleh list down ciri2 ni. hehehe

    BalasPadam
  5. rasanya memang kena cari lelaki yg ada ciri2 opposite ngan kita kot.. kalau semua sama mesti boring kan?? kekeke~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha tau takpe. Barulah saling melengkapi gituuu

      Padam
  6. Part tak suka budak-budak tu, kita sama! Some kids are monster.. huhu tak baik kan bersangka buruk pada kanak-kanak T_T

    BalasPadam
  7. En hafiz ada tak semua ciri-ciri tu ..ekekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kehkehkeh. Harapnya ada lah kan hahahahaha

      Padam
  8. Lelaki yang sukakan baby, dengan pandai layan perempuan dengan baik tu memang idaman setiap wanita, mostly.HAHHHA ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha kann? Sweet je aduhaii hehehe. Mesti idaman Nana jugak ni

      Padam
  9. owhh...nad cepat annoying ngan orang rupanya ek..sib baik nad tak annoying ngan lan...ehhh, ke dah start annoying..hahaha..lama tak datang sini..rindu nk komen blog nad..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaah tak laa. Cuma kadang kan certain orang tu memang buat kita annoying je ish. Ceh ceh rindu ehh dia yang menghilang lama gila dah ni

      Padam
  10. Nad...
    tambah lg 1.. JUJUR..
    kalau dh jujur, yg lain x perlu risau sgt kot.. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe in shaa Allah. No secret T_T Jujur tu memang wajib dah

      Padam
  11. Semoga berjumpa Mr. Right yer... :)

    Salam ukhwah dari Nieda www.niedaendrich.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ameen ameen :) Hehe. Salam ukhuwah jugaa. Nad dah kunjung balas yee

      Padam