CPUV Jacob's, Xperia and Kotex SELV

10:40 PG


Assalamualaikum Hai,


Alhamdulillah, walaupun dah semakin menjauh dengan blog which is semakin busy and tak ada masa nak update blog tapi Nuffnang still berbaik hati nak bagi CPUV dekat blog ni. Alhamdulillah, bukan sikit sikit tau. Boleh la tahan juga jumlah CPUV yang Nuffnang bagi. Cuma earning tu je kita tak mampu nak naikkan sebab traffic macam siput akaka. Haihh paling paling pun boleh maintain unique visitor 100+ je.



Yeayyy CPUV ke 58, 59 dan 60! Sepanjang 4 tahun dengan Nuffnang 




Jacob's - Simple Pleasures

To be honest, Nad pun tak sure Jacobs iklankan pasal apa. Sebab sekali pun Nad tak pernah nampak iklan ni muncul dekat blog Nad T.T Huaaa sedih betul. Taktau lah timing Nad tak kena ke memang iklan tu jarang muncul zz.


Xperis Z2 (Cont)

Kenapa cont? Sebab before this dah pernah dapat pun CPUV ni then bila dah end dapat pula CPUV Xperia Z2 ni lagi. Nad pernah jugak usha usha Z2 ni dekat kedai. Memang lawa lah and harga pun kalau tak silap RM 1,399. If I'm not mistaken laa. Nad usha sebab ada kawan pun baru tukar Sony yang besar gila tu. Syok gak eh rupanya pakai Sony ni.


Kotex SELV - Panty Liner

Haa! Yang ni Nad tahu. Hehe well, when it comes to contest mestilah Nad tau kan? :p Kotex tengah anjurkan contest amik gambar selfie dengan gaya 'V' yang paaaaaaling creative sekali. Hadiah memang gempak takleh nak kalah. Baucer percutian bernilai RM3,000 untuk 3 pemenang utama. Dan baucer membeli-belah RM100 untuk 50 pemenang. Uhhh kalau lah ada kesempatan nak join. Eh and contest end on 10 October tau. Mark your calender kalau nak join hehe.



Haa alhamdulillah. For now, 3 CPUV ni tengah running dekat blog Nad hehe yeayyy. Ada jugak rezeki di kala waktu waktu cemini kann. Thanks Nuffnang atas peluang yang diberi and thanks to Jacobs, Sony and Kotex atas kepercayaan semua. Alhamdulillah :)


P/s : Angan-angan nak update blog sehari 2x. Mampukah?

You Might Also Like

17 ulasan

  1. wowww.. banyak nyaa.. tahniahh nad.. rezeki.. Alhamdulillahh :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe takdelah, biasa biasa je ni :) Alhamdulillah

      Padam
  2. Wah banyaknye dapat. Alhamdulillah rezeki. Nak klik nuff tp xnaik lak. Next time eak :)

    Jemput singgah : Daftar Semester Baru

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Hehe biasa lah tu, Nuff kan suka menyorok. Hehe takpe

      Padam
  3. OMAIGOD.......DPT TOTAL UNIQUE VISIT 100 DLM MASA SEHARI?SUSAH NAK DAPAT TUH T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan? Agak ah for me. Tapi takpe slow slow, memula kita maintain kan pastu naikkan sikit sikit. In shaa Allah

      Padam
  4. murah rezeki blog kak nad ni. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah. Boleh la sikit Mazni :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Terima kasih Siara! Hehe alhamdulillah :)

      Padam
  6. Wow congratulation :D

    dah buang dah nuffnang XDD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Hikari! ;) Awatnya? Pi install balik haha

      Padam