Menang Topup RM20

9:33 PG


Assalamualaikum Hai.



Yeay! Setelah sekian lama tak active join contest or giveaway dekat blog. Tetibe start dari awal bulan September haritu Nad dah active balik hehe. Ala just join mana yang sempat jela kan. Tak semua join pun. Yang syarat amik masa lama sangat nak settle memang Nad tak join. Dah la quota limited lagi T.T




1) Topup RM10 dari Giveaway Merdeka Lestari by Kasih Lestari Abadi




2) Topup RM10 dari Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com
Sponsor by Mommy Liz




Hehe sebenarnya menang topup RM10 je kan. Tapi sebab dah menang dua giveaway tu yang dah RM20. Alhamdulillah, terima kasih atas rezeki ni. Thanks Kasih Lestari Abadi & Mamaniza sebab buat giveaway. Thanks Mommy Lizz sudi jadi sponsor. Hehe bersyukur sgt. Topup yang first tu dah guna. Yang second ni je tak guna lagi, sayang sgt rasanya :p Hehe rezeki join giveaway.

Jom usha blog giveaway Nad hihi http://loveyoucontest.blogspot.com


You Might Also Like

14 ulasan

  1. Eh..eh..macam header baru je..Tahniah nad :) rezeki..rezeki..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kehkeh haah baru ahaha. Hehe terima kasih cik Mimie, alhamdulillah

      Padam
  2. cantik header baru,hehe.. tahniah ya.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe terima kasih Za :) Tu kak Alsa yang buat

      Padam
  3. bestnya dpt topup free. saya ni ntah dh berapa minggi dh tk topup :p p/s: lawa header baru

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kan kan, tak kisah sangat pun kalau tak topup. Hihik thanks Mazni :D

      Padam
  4. Balasan
    1. Hehe alhamdulillah. Thanks kak Alsa :D

      Padam
  5. wahh...congratulation Nad..nanti join laa GA lagi..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thanks Lan! :D Nad memang selalu je join ga hihi

      Padam