Pencarian Sponsor Giveaway

3:01 PTG


Assalamualaikum Hai


Berdirinya sayang di sini, nak announce bahawasanya Nad akan mengadakan giveaway pada bulan hadapan. Yeayyyy! Hehehe tetibe terasa macam dah lama sesgt tak buat giveaway kan. So, Nad decide nak buat giveaway. Tapi so far hadiah ada beberapa je tak sampai 10 pun T.T Hahaha and Nad rasa cam tak meriah la pulak.



So, Nad pun terfikir nak open sponsor untuk giveaway ni yeayyy hehehe. So, sesape blogger yang rasa berminat nak sponsor boleh la contact Nad eh dekatsini [NadratulSyazwana]. Tau tau ala tak kisah pun nak sponsor, in shaa Allah Nad accept ;)



Details of Giveaway
Name : 3000 Followers Giveaway
Duration : 1 Oct - 21 Oct 2014 (3 weeks)
List of Participant : 22 Oct 2014
Winners Announcement : 25 Oct 2014

Details for Sponsor
Name
What to Sponsor
Your condition (Max : 3)


P/s : Itu sahaja untuk hari ini. Do pm me eh kalau nak sponsor takyah malu malu ;p


You Might Also Like

22 ulasan

  1. hehe... akak malu ni mcmna? mudah2an berjaya GA Nad ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha awat malu plak dahh. Hehe in shaa Allah. Terima kasih kak Zana :)

      Padam
  2. hahaha cari sponsor ye?
    nad famous confirm dapat punyaa :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takdela famous Fiqa oii. tapi alhamdulillah dapat la hihi

      Padam
  3. mesti ramai yg sudi sponsor. gudluck kak nad!

    BalasPadam
  4. Thanks for sharing your info. I truly appreciate your efforts and I will be waiting
    for your next write ups thank you once again.

    Here is my blog cheap web hosting php

    BalasPadam
  5. Good luck semoga dapat byk sponsor :D
    nak jadi sponsor tadak benda nak sponsor ahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah. Takde takpe Hikari hehe

      Padam
  6. Gudluck nad semoga dapat sponsor :)

    tag nad dekat sini :0 http://norshamimi.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thankyou cik Mimie :) Thanks tag ye hehe

      Padam
  7. Terima kasih Nad for accepting :) Harap2 akak can do the best I can :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thankyou awak sudi sponsor :D In shaa Allah thankyou for the support yaa

      Padam
  8. done follow your blog..
    nice blog..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thankyou kak Annie :) Hehe alhamdulillah

      Padam