Senarai Hadiah 3000 Followers Giveaway

10:25 PTG


Assalamualaikum Hai.


Dengan seronoknya nak maklumkan mulai esok Nad akan buat giveaway! Yeayyy hihihi. Seronok sgt sebab agak ramai juga lah yang sponsor and hadiah memang best best belaka yee ;) Hihi. So, jom tengok hadiah apa yang disediakan. Agak agak nak join dah boleh follow sponsor terus :) Senang nanti esok takyah nak follow dah hihi.




Tudung bawal/shawl with lace and beads (lain colour) by Nana Ameer (1 pemenang)



Wideshawl by Norihan Yusof (3 pemenang)



Tshirt by Khairunnisa Hassan (1 pemenang)



Cash RM30 by Ayue Idris (1 pemenang)



Peppermint Intensive Foot Rescue by Emi Amira (1 pemenang)



Wideshawl by Nadratul Syazwana (Colour : Biru+Coklat) (1 pemenang)





Shawl by Miera Shafie (3 pemenang)





Sepasang fabric Brooch & hair clip by Annie de Yantie (5 pemenang)



Novel Sepi Tanpa Cinta by Asha Hana (1 pemenang)



Shawl by Nurul Imaniah (1 pemenang) 



Topup Maxis RM5 by Farhana Ibtisam (2 pemenang)

Topup RM5 by Sya Nissa (1 pemenang)

Topup RM5 by Izwani Eliyana (1 pemenang)




Pibamy mask 1 unit & Shiseido mask 5 unit by Stylez Store House (2 pemenang)



A pcs of Savee Mask by Nadratul Syazwana (5 pemenang)




Banner/Fansign design by Alsa Haslinda (2 pemenang)


Handmade Craft by Etique (2 pemenang)



Akhir sekali terima kasih kepada 15 orang sponsor yang sudi sponsor giveaway Nad ni. nad sendiri tak sangka akan dapat sponsor seramai ni T.T Wuwuwuu. Thanks alot yahh. 



You Might Also Like

22 ulasan

  1. wah semua hadiah best2..Insha Allah akan join.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang best pun. Silakan join ye Za :)

      Padam
  2. Wow...banyaknye hadiah..nanti nak join..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang banyak. 15 sponsors tu. Hehe silakan :)

      Padam
  3. Hadiah banyak. Bestnya, kena join kut ada rezeki.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kann, kita sendiiri pun taktau kot ada rezeki ke kan hehe

      Padam
  4. Wahh...bnyak hadiah dan cantik2...InsyAllah nak join tapi tengok dari kelajuan internet akak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe internet tu yang jadi penentu kan T_T

      Padam
  5. Meriahlah giveaway ni nanti!! Nak join, berkenan dengan shawl tu..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe in shaa Allah ameen :) Thanks Azwar!

      Padam
  6. Balasan
    1. Hehe silakan join :) Mana tau ada rezeki kann

      Padam
  7. Wah, banyak hadiah die..akan join :)

    BalasPadam
  8. waahhh byknye adiah
    isyaallah join jugak nanti

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thank you. Goodluck Ayu kalau join :)

      Padam