Konsert Akademi Fantasia 7

11:57 PTG


Assalamualaikum Hai.


Things went so well lately. Too well until I myself forgot about my blog *sigh* Kononnya cuti sem nak focus dekat blog. Ahh menipu je semua tu. So last week, ya Ahad lepas Nad buat pertama kalinya pergi ke konsert Akademi Fantasia minggu ke 7.


Well, pergi pun sebab ada orang ajak and amikkan free ticket semua. Hehehe sebab kalau nak harap diri sendiri pergi ke Astro untuk pick up ticket macam emm....... Macam takkan je. So thanks Danny sebab ajak akak pergi and settle kan almost everything hehe.




Azwanners! Unfortunately, I got only this Mickey Mouse piece of red shirt.


Okay and to be honest, Nad tak kenal sesape pun dalam Akademi Fantasia musim kali ni hahhahaha. Tapi takpe, kita kenal Azwan je pun takpe. Dah kata pun Azwanners kan. Yelah stay kolej je mana la nak amik tau sangat pasal ni. Tapi dengan hanya satu malam Nad dah kenal da semua pelajar akademi fantasia yang stay.




Kitorang start boleh masuk Dewan MBSA tu pukul 8.30. However, konsert start pukul 9 till 11.30 something. So, dapatlah tengok diorang still prepare stage apa semua. Hahahaha this is my first time actually pergi benda benda camni. Err. Ok. 




Waktu konsert ke-7 ni tinggal a few students je ie Adel, Nina, Nuha, Ewal, Azwan, Firman and Zarif. Nak comments persembahan memang Nad tak reti lah kan hahaha, And waktu ni Adel yang tersingkir. Emh. Anyways, thanks Danny sebab bagi akak rasa pengalaman ni. At least once in a lifetime pun cukup dah kan? Hehe.


You Might Also Like

24 ulasan

  1. Tak tahu pun yang AF ni wujud lagi dekat Malaysia.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Farah T_T Takpe takpe, sebab duduk Canada kann hehe

      Padam
  2. Balasan
    1. Hehe kan kan. Pengalaman tu yang penting :)

      Padam
  3. Salam nad..akk singgah sini..wah mcm best je dpt tgk AF live lagi ye! Have fun :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasalam kak :) Hehe best! Thank you kak

      Padam
  4. sumpah la tak layan lgsg..hahaha...balik kelas je rasa nak tdo instead of tunggu AF :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahah hai akak peminat kpop hihi <33

      Padam
  5. Wah, bestnye dapat pergi live concert..Cik Mimie tgk kat tv je la..

    anyway tag nad kat sini :) http://norshamimi.blogspot.com/2014/10/first-giveaway-by-zaki-namaku.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe takpe, kat tv pun best :) Lebih kurang je kalau tengok live hehe. Thanks tag cik Mimie :)

      Padam
  6. dah tak layan dah AF semua ni haha tapi macam best je dapat tengok live

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha sama lah Nad pun bukan layan sangat af T_T Haha

      Padam
  7. salam kenal.. mesti bestkan dapat tengok live..

    www.cintavitamin.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal juga Za :) Hehe best jugak la hihi

      Padam
  8. Mieya langsung tak tengok siaran kat Astro Ria. Selalu layan drama Korea je. mihmih :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe biasalah, peminat Korea memang tak layn hihi

      Padam
  9. Balasan
    1. Hihi boleh la, best jugak lah miss Yana :)

      Padam
  10. sy xlayan pn n xsuka.. mcm plastik jer rasa bila tgok.. baik sy layan the voice lg power... hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe The Voice memang power la. Even the voice bebudak punya! (Y)

      Padam
  11. Balasan
    1. Hehe jangan sedih. Travel dulu nanti free baru tengok af hehe

      Padam
  12. memang tak gigih la nak pergi tgk live nad oi. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe dah ada orang amikkan ticket kita pergi jela kak Aisya ;) Hehe

      Padam