Menang Set Tuala Khas dari Dove

2:17 PTG


Assalamualaikum Hai.


Hehehe selain dari join contest dekat blog (Contest & Giveaway) Nad pun active la jugak kot join contest di Facebook or mana mana je flyer or website yang Nad jumpa ada contest. Dari main game, jawab slogan, beli itu ini, semua Nad join hehe. 


And Nad sendiri almost lupa kalau menang ke apa haha. Sebab cam kita just try luck and then lupa. Mana ada rezeki menang, mana tak ada tak apa. So haritu nampak kat instagram, kak Namee asyik promote je contest Dove. Ish, dah la cantik kan. So, terpengaruh la hahaha. Kebetulan pulak Nad memang guna Dove yer.


Contest mudah je pun. Kita just completekan task yang dia bagi selama 14 hari.



Haa macam ni. Sepatutnya kena completekan 14 hari. Cantik dah Nad dapat start on first day. Tapi disebabkan busy kalah menteri and perlukan komitmen yang tinggi untuk terus sampai 14 hari, maka Nad hanya mampu buat 5 hari jerr hehehe.





Hadiah dia mestilah gempak kan?

GRAND PRIZE x14 : Pencetak Instax Share bernilai RM699 + Cash RM200 + Produk Dove RM100
CONSO PRIZE x75 : Produk Dove RM100
1st 300 yang complete 5 misi : Set Tuala Khas Dove
Each Contestant yang complete 14 misi : Sample Produk Dove


Hehehe tak sangka and tak perasan plak. Memula tu Nad perasan grand prize and conso jer. Sekali bila tetibe ibu cakap dapat tuala terus la cepat je check menang apa pulak dekat Dove ni. Sekali check t&c oh 1st 300 rupanya. Haha rezeki lah kalau macamtu. Rasa rugi pulak tak dapat habiskan all 14 mission. 




Memang cantik tuala yang Dove bagi ni. Berkenan betul dengan colour putih tu T.T Hahaha kebetulan dekat rumah memang tak ada tuala colour putih. Time ibu inform Nad menang ni terus ibu bgtau sekali ayah cop colour putih. Erk? 


You Might Also Like

10 ulasan

  1. hahaha.. ayah mendahului anak dulu :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha kann? Bagi aje lah tuala je pun banyak banyak nak buat apa kan haha

      Padam
  2. Betsnyaaaa ;) Putih cantikkkkk!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kannn? Haha hanya pembersih je yang boleh pakai ahaha

      Padam
  3. busy kalah menteri kan? hahaha
    ade dua tu bagi satu hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kahkah busy ler sgt :p Hehek ayah kita dah rembat satuu

      Padam