Senarai Peserta 3000 Followers Giveaway

8:04 PG


Assalamualaikum Hai.


Rasa malu pulak sebab lambat update peserta ni T.T Sebab selalu kalau Nad anjur giveaway, Nad terus je senaraikan peserta. Tapi kali ni, Nad check link baca baca giveaway pastu follow semua. Ni pun tak habis follow lagi, baru sampai Yun Sing hehehe. Tapi Nad update dulu sebab taknak tertunggu. 


Click CTRL (hold) + Click F
Search link korang


1- Nor Nazliana : http://adna2029.blogspot.com/2014/10/3000-followers-giveaway.html
2- Siti Zawiah : http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/3000-followers-giveaway.html
3- Rrsya Eyrdina : http://sayasukala.blogspot.com/2014/09/3000-followers-giveaway.html
4- Miss Ayu : http://areyumieidayualazmi.blogspot.com/2014/10/3000-followers-giveaway.html
5- Aiman Liyana Samat : http://aimanliyanasamat.blogspot.com/2014/10/3000-followers-giveaway.html
6- Nor Azira : http://diarirara.blogspot.com/2014/10/3000-followers-giveaway.html
7- Nana Ameer : http://nanameer-patrickstar.blogspot.com/2014/10/3000-followers-giveaway.html
8- Azifah Yazid : http://belongtomee.blogspot.com/2014/10/3000-followers-giveaway.html
9- Lia Zakiah Cerdik : http://liazakiahcerdik.blogspot.com/2014/10/3000-followers-giveaway-by-nadratul.html


Ada yang silap submit link ye. Mohon send semula link dekat comment. Mana mana yang Nad terlepas pandang, boleh submit juga. Mana mana yang terlupa nak leave link pun boleh submit in 24hours ya. Ye sampai esok sahaja. Lagi cepat settle, lagi cepat announce winners :)


You Might Also Like

12 ulasan

  1. #44 :) good luck ehh semua yang join..

    BalasPadam
  2. link bell .
    http://uniquebell.blogspot.com/2014/10/3000-followers-giveaway.html

    BalasPadam
  3. No. 26 :) Blogwalking done ^^v Haha.. Kak Nad.. terkejut kite terpandang nama sendiri kat atas tu :p

    BalasPadam
  4. gud luck to all peserta.. xsabar nak bungkus cantik2 hadiah nih.. hehehe

    BalasPadam
  5. Peserta #50 melapor diri~ ^^ Eh macam bertuah je nombor. :p

    p/s: Blog dah bertukar wajah ye? :D

    BalasPadam
  6. no 43 disini...kalau link tak betul, ini yg betul yer :D

    http://jindrisska.blogspot.de/2014/10/3000-followers-giveaway.html

    tengah menuggu nad datang melawat blog :D excited!!

    BalasPadam
  7. oh... akhirnya tersenarai di nombor 61... good luck kepada semua

    BalasPadam