Terjebak dengan Clash of Clan!

10:30 PTG


Assalamualaikum Hai.


Clash of Clan. Siapa jelah yang taktau game ni kan? Memang famous and memang boleh buat orang addicted sesangat. Imagine lah Nad start main on 1st October padahal 3rd October ada paper ni T.T Haa tapi still jugak kuat semangat main Clash of Clan tu dok attack orang sana sini. Habis je paper benda first tengok pun game tu jugak, tau tau dah kena attack balik hahaha.



Walau cemana pun, Hafiz tak suka sebenarnya Nad main game ni. Sebab dia kata tak ada penghujung dan buat addicted sesangat. Betul jugak tapi apakan daya hehehe. Sampai ada jugak post dekat facebook Nad tengok isteri mengadu suami asyik main Clash of Clan je. Ish ish, yang tu tak elok. Nad memang bersemangat betul lah main. Baru 4 hari pun dah boleh rebuild clan castle tu, tapi nanti dulu. Nad nak bagi kuat dulu defence hehehe. Aduh dah dah stop. 




Mihmih, malu la nak tunjuk newbie 4 hari punya base :p


Sebenarnya Nad memang dah tau game ni lama. Dengan classmate dok asyik cerita coc je kat group class hahaha. Tapi cam ala tu game lelaki taknak terpengaruh la kan. Sekali ada roomate Nad ni pergi download and dia bersungguh gila main, terus cam eh cam best hahaha. Lepas Nad download memang tak lepas ah asyik nak main je T.T Alahai Clash of Clan kenapa kau buat orang addicted sangat niii.


You Might Also Like

13 ulasan

  1. kawan Fatin pun suka jugak main game ni.. sampai dah addicted sangat dah. hehe :D

    BalasPadam
  2. Sy dah mula berhenti main game ni dalam 3 minggu gak la. Nasib baik pertahanan utk diri digoda oleh game ni kuat. hahaha.

    BalasPadam
  3. Ramai yang terjebak ni. Nasib baik saya belum lagi.. haha

    BalasPadam
  4. feeling hbs nampak..? hahahaha...jgn leka sangat pulak :P

    BalasPadam
  5. Amboii..main game plak dia.. hahaha.. Aku layan candy crush jelah.. xD

    BalasPadam
  6. dengar ramai minat..tapi Za taknak download..sebab takut terjebak jugak..huhu

    BalasPadam
  7. Gasak !! Hahahaha. Akak taknak donlod , so tolong jangan sebarkan virus eh. :P

    BalasPadam
  8. Owh.. Saya tak minat game2 cemni.. Tapi cam nak try je. Cam nak cuba je hahaha XP

    BalasPadam
  9. ni game yg leh serang base player lain tu ker., adik aku ader main.,
    brhantu wo game nih., tkut kene serang smpai ngadap 24seven.,

    BalasPadam
  10. kalau adik yus tahu pasal game ni habislahhh.
    dia dahlah game addicted.

    BalasPadam
  11. Nampak best tapi xpernah main :(

    BalasPadam
  12. This is amazing! Visit http://clashofclanshelper.com/ - you receive free Clash of Clans gems instantly! Everybody uses this now! (SMShe1tAcx)

    BalasPadam