Third Appointment Klinik Dr Hasseenah

5:28 PTG


Assalamualaikum Hai.


Lama rasanya Nad dah tak share masalah kulit katsini kan hehe. Penat dah nak follow up sebab tak fully recovered lagi. Lama dah tau 4 bulan dah Nad amik produk ni . Untuk apoointment kali ketiga ni tak banyak pun yang nak dicerita. Sebabnya ubat doc cuma tambah sikit sikit je.


Kalini, selain krim jerawat nombor 1 dan 2, ada krim jerawat nombor 3. Fuh. Hehe. And doctor pun tambah ubat makan AO Pro dan Chelated Mineral.



Untuk Krim Jerawat 3 memang Nad tak dapat nak tau harga dia berapa. Sebab macam krim jerawat 1 dan 2, ada ditulis harga dekat website Dr Hasseenah, tapi krim jerawat 3 takde pulak. So Nad pun taktau hehe. And supplement dua tu pulak ikut berapa biji rasanya yang dia bagi. Doctor yang tentukan.


So far semua produk masih pakai macam biasa start dari first appointment and second appointment. Cuma ada pertambahan krim jerawat 3 sahaja T.T





Macam biasa, harga untuk sekali appointment haruslah ratus ratus yaa. So kalini total 3 ubat tu and doctor consult ialah RM155. Total sepanjang Nad jumpa doctor dari first appointment ialah RM882.


P/s : Hmm rasanya ramai yang nak tengok perubahan kot kan? In shaa Allah hujung November Nad expose ok? Perubahan memang dah ada, cuma Nad lagi suka kalau perbezaan tu nampak ketara sangat sangat hehe. Baru best.


You Might Also Like

18 ulasan

  1. Good Luck nad! Nak tengok resultnya. Mesti dah cantik gila.. xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha takdela cantik gila weh. Tapi ada lah beza tuu haha

      Padam
  2. Wah mahainya kak *O*
    Good luck yerr.

    Jangan lupa
    Assalam. Hey akak Comey jum Join kalau belum Join yerrrr http://thehayati.blogspot.com/2014/10/giveaway-cuti-sekolah-by-jiwarosak.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huuu T_T Tula now akak nak stop dah kot. Haihh

      Padam
  3. good luck dik, apa2 pun jangan putus asa mencari penawar,mesti ada yg serasi..macam akak, akak pun dah jumpa penawar akak...lg lambat dr awak..alhamdullilah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe in shaa Allah. Thank you kak, still working on my face ;)

      Padam
  4. mesti dah ok kan sekarang..bertambah cantik..tak sabar nak tengok perubahan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok ok la Za, takdelah flawless wow gituu haha

      Padam
  5. dah cantik sekarang...lps ni super cantik la..:)

    salam kenal cik adik manis..follow sini

    BalasPadam
  6. mgalami jrwat yg truk jgak ni.. byk da produk cuba..xjga maunyer..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Susah kan nak heal jerawat. Stress oh. Ni pun Nad sebab jumpa doc pakar, kalau tak. Haishhh

      Padam
  7. wahh mst da omeyyy ni ...hikhik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takdelah omey melampau Niyaz ahahah :p

      Padam
  8. Blh than byrn nya ya.. Xpe, yng pnting hasil nya memuaskn.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Standard doc pakar kot kak.. In shaa Allah ameen :) Hehe terima kasih

      Padam
  9. Inshaallah ok! U got it this gurl.
    Btw pls discilpine hehehehe kakak qila dia tu annoying tau. Habis beratus tp hm still hmmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahahha Qila ni tak baik tau. Memang kakak Qila pun frust jugak, susah nak heal jerawat ni T_T

      Padam