Yeayyy Cuti Sem Lagi

11:27 PTG


Assalamualaikum Hai.


Yeayyy, dengan seronoknya cuti sem lagi. Memang dari bulan lepas lagi dah macam macam plan nak buat apa je cuti sem ni. Disebabkan cuti sem sekejap je sangat, so kalau boleh memang nak manfaatkan cuti dengan sebaiknya. Kalau boleh nak ada hasil, ada benda yang Nad buat time cuti sem. Bukan tidur bangun tengahari on lappy tengok tv makan pastu tidur..... repeat. 


So, first thing yang Nad kena decide nak kerja atau tak. 
Kerja - I need money.
           - Got alot of things to buy in my list.


But then, Nad decide untuk tak kerja. Hahaha sebab cuti kejap sangat lah sebulan dua minggu. Tak sempat berehat dah nak kena cari kerja yang susah orang nak accept kalau sebulan setengah je. So far cuti sem kali ni akan menyeronokkan I guess hehek.



Ayah try test Penang-Selangor non-stop ternyata betul 4 jam je



Plan throughout the sem break so far
 Concert Af (waiting fr friend confirmation)
 Finish all 5 new novels
 Aerobic class with mom
 Bloggers gathering at kak Sally's
 Kak Nurie's Wedding
 Any events


I know its all just a plan. But I believe this semester break will be great just as how it supposed to be. Nad akan pastikan cuti sem kali ni takkan dibazirkan, takkan disia-siakan macam yang sebelum ni. Hehehehe till then. Have a nice day semua :*


You Might Also Like

14 ulasan

  1. Fuyoo mcm2 plan tu.. cuti sem aku tinggal dalam kurang 2 minggu je lagi.. awal2 dlu planning mcm2 last tak banyak pun yg jalan xD

    BalasPadam
  2. salam, hai.. Bagus, dah ade plan untk sem break.. smg dpt isi cuti dgn perkara yang bermanfaat..")

    BalasPadam
  3. sama lah kita ..tgh cuti sem..but next sem bulan 12 nie kira saya dah masuk praktikal..wah takut plak hehe..btw enjoy your holiday hehe

    BalasPadam
  4. wah bestnya cuti... hehe.. fatin klik2 nuffnang :D

    BalasPadam
  5. semoga urusan dipermudahkan :)

    BalasPadam
  6. Bestnya cuti! Enjoy your break

    BalasPadam
  7. hahaha...ada jugak plan gathering kat umah akak tu eh..? :P

    BalasPadam
  8. Selamat bercuti Nad...semoga apa yang dirancang berjalan dgn lancar :)

    BalasPadam
  9. kita pun cadangnya nak kerja... tapi macam tak sempat je... huahaha.
    Selamat bercuti nad (:

    BalasPadam
  10. kerja part time pun okay.. tinggal la bdk deg kt uitm :)

    BalasPadam
  11. weewiittt!jumpa sabtu ni!weeee...xsabaaa

    BalasPadam
  12. banyak nya plan akak. kalau kite maybe nak kerja kot sbb nak carik pengalaman. selama ni ayah tak pernah izinkan kite cari kerja. tsk tsk

    BalasPadam