Baju Baby I Love Mum & Dad

8:43 PG


Assalamualaikum Hai.


Baju Baby I  Mum & Dad.

Selalu je kita tengok baju travel I  Korea la, I  Beijing la, I  Penang hahaha tapi mana pula baju I  Mum & Dad? Kihkih. So ni Nad nak bawakkan kepada korang baju I  Mum & Dad. Tapi ni untuk baby baby sahaja, yang dah besar-besar takleh nak tolong T_T Ngehehe. 







 

Comel je kan kalau baby babay pakai camni. Terserlah kasih sayang hihi. Yang bestnya kain baju ni tak terlalu tebal dan tak terlalu nipis. Sesuai sesuai je untuk baby pakai dan selesa.



Details of Baju Baby I Love Mum & Dad

Material : 100% Cotton
Size : Newborn sehingga 1tahun lebih
Price : RM25 (SM) RM30 (SS) include postage
How to Order? : Whatsapp/Wechat/iMessage +601111908090 (Dijamin fast response)


P/s : Kalau la ada anak sendiri, beli dah haha comel pastu murah.


SOLD OUT!!
NO RESTOCK!!


You Might Also Like

20 ulasan

  1. alolor comelnya..nanti dapat nank buah baru Cik Mimie nak beli la..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aloo no restock dahh. Tak dapat anak buah cik Mimie nak pakai T_T

      Padam
  2. Haaa aaa murah gila wiwiwiii
    Serious comel ehem ehem

    Bila org tu nak kahwin hikhik
    Oops

    BalasPadam
    Balasan
    1. Murah gila kannn? Kak Nad pun terkejut gila tauu. Ehem haha lama lagiii

      Padam
  3. Cute2 nya baju baby..sayang nya xde anak kecik lagi..Tunggu anak saudara baru la nie hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cute kannnz. Haha ala tak menyempat la anka sedare nak pakai ni

      Padam
  4. Cantiknya.
    Warna dan corak lain ada tak?
    Anak akak 1 tahun 2 bulan....:-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takde kak, ni je ada. Haha alamak takda size tuu

      Padam
  5. alolo comelnya.

    kalau ada anak sendiri ye? tuu kene kawen cpt2 tuu ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Comel! Hahhaa tau takpe. Yang tu kena usaha sendiri lah kahkah

      Padam
  6. aloooo. comelnye baju. 22 tahun punye takde kee? hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahaha ada jerr. Kena custom made sendiri lah ye hahaha

      Padam
  7. Alolololo omeynyaaaaa. Kalau dah ade anak sendiri, kakput dah beli dah dari nadd. hikhikhik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tau takpe kak Put hahahhaha dok imagine anak sendiri je ni hahahaha

      Padam
  8. Balasan
    1. Haha orang dewasa boleh je tapi kena custom made sendiri lah kan

      Padam
  9. Uuuiksssss... comel nyerrr..!!!!! Tertarik menarik memang cemorrr la :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tau takpe! Nad ni pun tertarik tauuu hahahahha

      Padam