Fridge Magnet dari Blogger Bbwana

9:42 PG


Assalamualaikum Hai.


Rasa macam dah lama la pulak eh tak update pasal hadiah T_T Ahaha. Dah lama tak menang lah tu. Yelah sebab mostly kan random so kalau ada rezeki adalah kan kan? Alhamdulillah. Lately, sampai dah hadiah yang terbaru. Berebut adik-adik nak bukak. Bukan diorang punya pun hahaha.



Fridge Magnet Cake dari Bbwana



Akibat rebutan adik-adik begini lah hasilnya ahaha




Alhamdulillah hadiah awak dah selamat sampai. Disebabkan details pun bagi dekat comment je so Nad pun dah inform diorang dekat comment jugak. Comel je tau. Lama dah tak menang fridge magnet. Dulu selalu menang sampai penuh fridge tu pastu ayah marah :( Pastu ibu pun dah tak letak dah. So sekarang nak kena cari port baru untuk fridge magnet nih! Haha.


P/s : Dah pick up voucher Zalora RM250 dua hari lepas, hehe nak cuci cuci mata jap.


You Might Also Like

18 ulasan

  1. Balasan
    1. Haha tau takpe. Memang comel pun Yaya :)

      Padam
  2. tahniah...dah kena ada board FM ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha takpe ibu dah sangkut balik dekat fridge hihi

      Padam
  3. Hadiah Za tak sampai lagi..hehe..tahniah kak Nad sebab menang..eh voucher zalora rm250?wow banyaknya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe dah tengok hadiah Za. Comel jugak! Hihi and tahniah :) Alhamdulillah hehehe

      Padam
  4. comel je fridge magnet tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kanzz Inani. Kalau dapat masa birthday best juga ni haha

      Padam
  5. Wah, tahniah Nad :) Cantik FM tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe terima kasih cik Mimie :) Memang cantik punnn hihi

      Padam
  6. Untung la dapat fridge magnet... huhuhuu..
    by the way.. sekarang kan dah ada frame untuk letak fridge magnet.. lebih simpan situ dari nak lekat pd fridge yg akan selalu jatuh :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe alhamdulillah :) Haah tula, nak kena beli dulu hihihi

      Padam