Happy Saturday Everyone!

8:56 PG


Assalamualaikum Hai.


Disebabkan Nad tengok makin ramai pulak yang promote promote sesama sendiri kan, Nad pun nak terlibat lah ehe. Sekadar bagi penghargaan buat yang rajin singgah ke blog Nad. Blog pun cikai aje, ada yang sudi datang cukup bersyukur dah rasanya. Bukan senang kan Nad bagi orang datang ke blog kita.


Alang alang hari Sabtu ni, dah la traffic pun biasa rendah. So jom sama sama kita berblogwalking sesama sendiri ahaha.




Muehe terima kasih semua yang sudi bersinggah ye. Yang tak tersenarai tak semestinya tak singgah, cuma Nuffnang tak sempat snap kot.  Nad just amik dekat dashboard Nuffnang je ni ehee. 


P/s : Tau tak Malaysian memang creative sangat dengan doodle? Check it out HERE!


You Might Also Like

19 ulasan

  1. wow...bestnya sbb ada dlm senarai....thanks Nad.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe welcome :) Thanks juga singgah blog Nad. Sebab singgah la ada dalam senarai hihi

      Padam
  2. Salam Sabtu Nad. Syaza memang suka datang blog Nad, best !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe salam Sabtu :) Tapi mana Tyka menghilang skrg? Dah lama tak update blog

      Padam
  3. untung blogger yg dipromoti hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha adalah juga kebaikan dipromote ye hihi :)

      Padam
  4. lama tak sggh sini sbb jarang2 berblog . best la dorg ada dlam list tuh . hehe .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Patutlah lama dah tak nampak Pyka :) Haha best best

      Padam
  5. good morning nad ;)
    so sorry, baru nak try to blogwalking, since sibok dengan contest iphone 5s tu :)
    thanks ziarah blog PG ya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe morning Yatie :) Alah takpe hihi biasa lah tu kan. Goodluck yerr :)

      Padam
  6. dear..saya baca blog nad sbb nak follow up appointment nad dgn dr haseenah..xsbr nak tgk result!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai! :) Cerita Nad dgn Dr Hasseenah dah habis hihi. Selamat mencantikkan kulit ya

      Padam
  7. Balasan
    1. Hehe selamat berblogwalking Amanina :)

      Padam
  8. Yeeaayyyh!! saya tersenarai :)

    BalasPadam
  9. wwiwiwiii qila TAK tersenaraii maaf kak nad hiks

    BalasPadam