Jaga Mata Dengan Clenz

11:13 PTG


Assalamualaikum Hai.


Lama dah rasanya tak review kann. Dah dok sibuk jaga kulit muka pakai mask, jumpa doctor apa semua. Jangan lupa, mata pun penting untuk dijaga.. Alhamdulillah, 20 tahun hidup masih belum rabun lagi. Kadang gatal jugak nak try check rabun ke tak tapi setakat power 25 atau 50 rasanya takpayah pakai spec or lens pun takpe kan.


Untuk pengetahuan, Clenz ni juga adalah produk keluaran Fairy Beauty. Sama seperti Fairy WhitezFairy Blossom dan Life Food.




Jangan risau ya. Sebabnya Clenz menggunkan 100% pati tumbuhan tulen nano semulajadi yang sangat mudah diserap oleh badan kita. Badan kita ni menghasilakn toksin yang perlu dihapuskan. So, bila tak dihapuskan, ia akan meningkatkan pertumbuhan sistem bakteria dalam sisa makanan yang tidak dapat dihapuskan, lalu mengubah dia balik untuk diserap oleh organ badan, hati dan buah pinggang. 


Clenz juga sangat sesuai buat sesiapa yang berhasrat nak turunkan berat badan yee. 




12ml
10bottles per box
10 sterilization straw


Kelebihan Fairy Beauty Clenz

 Perlindungan Mata.
     - Mengandungi anti oksidan yang membantu mengawal kolestrol.
     - Membantu memiliki tidur yang santai.
     - Melindungi keletihan mata dan meningkatkan kesihatan mata.

 Penambahan Nutrisi.
     - Spirulina akan melembut dan menyembuhkan kulit.
     - Barley Grass sangat baik untuk pengeluaran tenaga.

 Detoksifikasi.
     - Memerangi virus dan bakteria.
     - Membantu pencernaan, membersih dan mengembalikan fungsi usus.





Hanya satu botol sehari sebelum tidur.


AMARAN!!
-Hanya untuk 16 tahun dan ke atas.
-Ibu mengandung, ibu yang menyusukan anak, pesakit cirit birit dan pesakit yang sedang mengambil ubat tidak digalakkan mengambil Clenz.




Description of Product

Name : Fairy Beauty Clenz
Net Weight : 15ml x 10 bottles
Where to Buy : HiShop (Clenz)
Price : RM88.00



Don't forget to: 

You Might Also Like

16 ulasan

  1. Menarik produk ni..:)

    tag nad kat sini :) http://norshamimi.blogspot.com/2014/11/first-giveaway-by-eilya-maisara.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang menarik :) Jarang ada produk untuk mata ni kan. hehe thanks cik Mimie

      Padam
  2. salam kenal..singgah blogwalking kat sini..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal Imm :) Nad dah singgah blog Imm balik

      Padam
  3. Balasan
    1. Hehe memang best pun kak Lieya :) Cuba lah tryy

      Padam
  4. menarik.. bagus nihhh utk penjagaan mata.. hmm kumpul duit dulu yer. comel je botol dia

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe selamat kumpul duit Zati! Alolo :p

      Padam
  5. saya baru jak nak beli nie .. thank you for review nya nad :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahh yeke Tyka? Hehe selamat ber-Clenz yaa

      Padam