Julie's The Best of You Event

8:11 PTG


Assalamualaikum Hai.


Baru Nad perasan, average Nad akan tunggu seminggu baru nak publish cerita yang dah lapuk T_T Alahai hahaha. Okay event kali ni anjuran Julie's. Yes Julie's jenama biskut biskut yang sedap tuuu lagi lagi biskut lemon! Fuh. Sebenarnya Nad tak dapat invitation punn. Pastu kak Ayue ajak pergi. And kak Onie pun ada sekali ye.


Event diadakan di The Curve Damansara bermula dari 8.30 till 9.30. Nad ni penyakit taktau jalan memang sampai bila pun tak selesai. Makanya terpaksa la mintak Hafiz hantarkan hmm. Kesian dia baru balik kerja dah kena layan minah sorang ni. 






Datang je memang terus text kak Ayue sebab nak kena register apa semua dulu kann. Then, terus ngap ngappp makan jela hehe memang dah usha makanan tu je time jalan dengan Hafiz T_T Hahaha apa pun takboleh la camni. Kitorang ditontonkan dengan video video what is the best of you.



And then, Mr Sunny delivered his speech. By this time, we are allowed to ask anything that we want. Yeah, its like anything. But most of us still shy shy cat and do not know what to ask. Including me hehehe. Sampailah tiba waktu, games! 



Kitaorang dibekalkan dengan clue clue and kena cari apa kaitan dengan gambar or art piece sekitar kawasan tu. The area macam maze jugak lah haha pening ke sana ke mari dengan nak ingat clue, nak mencari keyword, nak cari kaitan then nak cari group members haha.

And the saddest part kitaorg kalah T_T Ada 3 group A, B and C. The first group got a box of prizes. The second group dapat a bag of prizes. And us, the last group dapat group photo jer. Jadi lah haha.






Well, just some random photos of me during the event.
Sedih ah nak gambar dengan kak Ayue and kak Onie tapi tak dapat dapat so kita post gambar sendiri jee. Rugi tak keluar phone sendiri time event kann.



And the one who support me in everything I do.


You Might Also Like

18 ulasan

  1. hahaha..Sekarang Hafiz dah rajin g event blogger. Suruh dia buat blog pula Nad! heheeh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe dia kena lah teman :p Dah pernah suruh hahaha tapi dia taknak pulak ish

      Padam
  2. Omoo omoo comelnyaa kak nad ! Sebab kan comel sangat , ruby tag akak untuk GA by EM . hihihihi

    http://pengemudamerahjambu.blogspot.com/2014/11/ga-first-giveaway-by-em.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahaha boleh camtu eh Ruby? Hahaha alright thank you rasanya kak Nad dah join je

      Padam
  3. Balasan
    1. Hehe memang best kak Aisya :) Tapi dekat oversea pun best juga

      Padam
  4. wow best nya dapat join event macam ni :)

    BalasPadam
  5. rajin nad p event. bagus r. hehe. kite tak duk seri kembangan. just pergi lepak rumah abang jap haritu. XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe blogger kena lah rajin :p Kehkeh. Ohh patut lah haha aiseh

      Padam
  6. Wah, bestnye Nad :) kita jauh nka join event2 mcm ni.. T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best cik Mimie ;) Hehe takpe, virtual pun boleh je

      Padam
  7. laaaaaaaaaaaaa...akk xbagi gmbr lgi ke?? hahaha..sori laaaaaaa..akak lupeeeeeeeeee...hahahha..apsal xmntk time free2? :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha idok lerrr. Nad pun lama lama dah lupa, up jela entry ni malas tangguh dah hahaha. Takpe kak Ayue <333

      Padam
  8. Eehm. Asal sweet sngt ni?
    and btw btw. Asal kak nad cecantik ni ughjhj insecure terjelopok self esteem qila hm

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sweet sikit je Qila :p Hahhahahhaha alaa takyah nak terjelepok sangat lah Qila. Qila tu lagi lawa gila kulit flawless! <33 Ahh

      Padam
  9. Balasan
    1. Kita pun +1 blogger lain je ni kak Nad T_T

      Padam