Majlis Kawin kak Nurie #NadiaWanWedding

8:50 PG


Assalamualaikum Hai.


Dah seminggu berlalu lepas majlis kawin kak Nurie. Tapi masatu mood blogging kelauttt. Berapa hari kebelakangan ni baru ada mood so baru blogging balik haha. Kak Aisya pun dah lama update T_T Congrats kak Nurie heheh. Macam biasa lah, majlis macamni mesti pergi dengan Hafiz. Lagipun kak Nurie and suami dah pernah jumpa Hafiz time Premier screening Edge of Tomorrow haritu, so it should be okay lah.


Dah plan dengan geng geng blogger yang gathering kat rumah kak Sally haritu, kononnya nak pakai tema emerald green. Last last disebabkan colour tu rare sangat, susah nak cari haha. So tema pun kurang menjadi. 



Nah
Akhirnya kami berempat je yang ada
Kak Aisya, kak Una, Nad , kak Hana



Yang dua depan tu memang takleh duduk diam ehh? Hahaha
Duduk dekat sikit dengan pengantin nak amik berkat T_T


Dear kak Nurie,
Tahniah dan semoga diberkati selalu,
Semoga selalu happy happy je dengan Wan,
Semoga berkekalan sampai akhir hayat,
Semoga cepat cepat dapat baby hihi,
Sweet selalu~





P/s : Lepasni tunggu kak Aisya plak. Kita lambat lagi lima nam tahun lagi T_T


You Might Also Like

26 ulasan

  1. wah. .lepas nie tunggu kaknad kawen lak. .hehe..moga dipermudahkan. . :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kita lama lagi lah BV T_T In shaa Allah harap dipermudahkan lah

      Padam
  2. Moga kalian pula selepas ni..amin..

    BalasPadam
  3. cantik2 semuanyaaa... tapi cantik lagi la raja sehari... hehe (:

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kan kan? Jarang tau dapat tengok kak Nurie make up cenggituuu

      Padam
  4. Tak lama lagi dah lima enam tahun tu. heeee :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha lama lagi lah Farah T_T Lama sangat lagi tuu

      Padam
  5. Balasan
    1. Haha in shaa Allah ummi Irfan ;) Terima kasih

      Padam
  6. Wah, best2!! Cik Mimie suka pergi rumah kahwin ni...hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan? Rasa bahagia je macam kita pulak yang jadi tak sabar nak kawin ahaha

      Padam
  7. Jom join pencarian bloglist.
    Mudah sangat syaratnya .
    Jangan buang masa . Jom ..

    http://faris-ris.blogspot.com/2014/11/segmen-pencarian-bloglist-november.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih invite Faris :) Macam tak sempat join je hehe

      Padam
  8. wahhh nad ke pakai tudung kuningg tu. hikhik macam bau nasi minyak ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahaha cik Belbel ni T_T Kita lama lagi laa hahaha

      Padam
  9. alamak baru terbaca pulak entri ni. heheh

    ala, majlis kite pun makan tahun juga ni. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha tapi rasanya tahun kak Aisya tu tak sebanyak tahun Nad lah hahaha

      Padam
  10. lepas ni nad pulak..takpe lambat..janji bersatu..kekalkan hubungan ok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. In shaa Allah kak Nadia :) Ameen. Harap harap lah

      Padam
  11. Awww confirm ke kaak naddd lagi lima nam tahun ekeke
    Inshaallah
    May allah ease everything for u though!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahha yeee! Lambat lagi lah Qila T_T We got no money, no degree so family pun tak bagi haih. Ameen, in shaa Allah ;)

      Padam