Majlis Pelancaran Safi Rania Gold

10:07 PG


Assalamualaikum Hai.


Pada 11 Nov yang lepas, Nad telah pun join event Safi Rania Gold di The Royale Chulan Damansara dalam memperkenalkan produk keluaran terbaru mereka dan sekaligus memperkenalkan duta terbaru Safi Rania Gold iaitu Nora Danish. Fuh, memang cantik cun melecun Nora Danish bila tengok depan depan. Maintain je shoot sepanjang berapa jam event tu berlangsung.





Nora Danish sebagai duta baru produk Safi Rania Gold




Safi Rania Gold diperhebat dengan formulasi baharu BIO NANO EMAS 24K dan PROTEIN SUTERA. Hasil gabungan hebat ni berupaya meremajakan sel-sel kulit agar kemunculan tanda-tanda penuaan pramatang dapat diatasi. Wajah sekaligus akan menjadi lebih cerah, muda dan berseri!


BIO NANO EMAS 24K
     Merangsang kolagen agar tekstur kulit lebih anjal dan halus, malah mampu mengurangkan kedalaman kedutan dengan lebih ketara,

PROTEIN SUTERA
     Mengandungi 18 jenis asid amino intuk membentuk lapisan perlindungan  kulit yang berupaya mengunci kelembapan dan melicinkan agar kulit wajah lembut dan halus bak sutera.



HASILNYA
FASA 1 = Kulit lebih cerah dan 2x lembap dengan serta-merta.
FASA 2 = Wajah terasa anjal, licin dan lembut dalam 3 minggu.
FASA 3 = Wajah cerah berseri, kulit muda dan remaja sentiasa.




Bersama Puan Mahsuri Sulaiman, Pengurus Kumpulan Produk SAFI
Badan maintain macam anak dara walaupun anak dah 5 T_T





P/s : Disebabkan gambar dengan Nora quality too bad, so taknak sebarkannn. 


You Might Also Like

28 ulasan

  1. Untunglah dia dapat pergi event Safi ! Hahaha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha alahh ni pun sbb kak Ayue urge. Kalau tak kita biarkan je terlepas T_T Hahahah

      Padam
  2. good event! nad pun cantik sebab pakai Safi Rania?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang nice event! Kita tak pakai Safi Rania kak Reena hahah

      Padam
  3. Wah, bestnye...:) seronok kan dpt join event2 mcm ni ? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang best! Tau takpe, memang seronok habis lah hahah

      Padam
  4. hahahaha ecah dah tgk gmbar yg akak xnk sebarkan tu.

    btw, tahniah n dgr nasihat kak ayue tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahha mampu post dekat instagram aje lahh. Haha terima kasih Ecah, you should listen too kihkih :p

      Padam
  5. Hai Nad.. wah.. nad dah cerita.. akak baru dok fikir ayat..hihihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha Nad baru cerita event je tak cerita produk pun lagi hahah

      Padam
  6. waaahhhh beshnye ... safi rania dah amik nora danish ek .. nora danish dah tak leh nk buat gaya tak matang cam dedulu le .. no more matang kena matang sokmo la pas ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah sekarang Nora Danish pulak jadi ambassador :) Hahah tapi Nora matang pin tetap comels :p

      Padam
  7. wahh... bestnya.. teruja kan masa di event tu..
    Mama Niza

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe haah appreciate sgt every moment spend time dekat event ;)

      Padam
  8. untunglahh nad hahaha
    btw macam kenal jaa org tengah tu hohohoh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah la Fiqa. Siapa? Azwar ke?

      Padam
  9. Untung la dpt sertai event best cam ni

    BalasPadam
  10. wahhh utungnya nad... berapa bajet safi ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada banyak sgt la cik Ash. Kalau nak semua memang beratus la but Nad tak rasa perlu beli semua pun :L Hiks

      Padam
  11. cantiknya nad. bestnya gi event macam ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Biasa jela Zati :) Hehe alhamdulillah, memang best!

      Padam
  12. seronoknya dapat join event macam ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang seronok perasaaan tu! :) Hihi

      Padam