Mask Shiseido Dan Cenderahati dari Blogger Huda

9:51 PTG


Assalamualaikum Hai.


Hai hai! So lately memang Nad join je giveaway dekat blog kan, and mostly pilih random je. So Nad pun join jela. Kadang tu dah terlupa pun menang, or tak ingat pun hadiah apa hahaha. Pastu haritu sampai la Shiseido mask ni sekeping and ada something from the childhood dulu.




Nombor bertuah kuuu. Thanks ya Huda sudi anjurkan giveaway ni







Nahh tadaaa. Shiseido mask colour putih. Before ni Nad pernah ada and pernah try yang colour hitam je. Taktau lah pulak yang colour putih ni cemana. Belum ada kesempatan lagi nak try hehe. Kalau dah kat rumah busy sangat nak pakai mask yang natural je, means cam madu ke ha camtu.

And, ada jugak kenangan benda belah kiri tu yang kita buat time sekolah rendah duluu. Not sure la orang panggil apa. 




Ape pun, thankyou Huda for the gift. Dah sampai last week kot tapi hehe biasa lah, Nad suka cerita basi kann lol. Thankyou Huda! :D Goodluck SPM!! All out ok.


P/s : Ada lagi 3 gift yang harus diceritakan.


You Might Also Like

49 ulasan

  1. Balasan
    1. Alhamdulillah mama Niza. Hehe terima kasih :)

      Padam
  2. Tahniah...banyaknya hadiah.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah. Menang giveaway gitu gitu je Azwar

      Padam
  3. Wahhh... awak dapat hadiah yer... tahniah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah kita dapat hadiah hehehe. Terima kasih :)

      Padam
  4. assalamualaikum...
    Tahniah nad dpt hadiah,,,walaupn terlupa...heheh...jgn kerap2 lupa yea,, :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam cik Ash :) Hehe tula pasal lepasni taknak lupa dah

      Padam
  5. assalamualaikum..
    Tahniah n Congratulation nad..dapat hadiah,,dah bnyak hadiah tu kongsi2 la skit dgn ayah rie,,, hehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam Ayah Rie :) Hehe terima kasih, alhamdulillah. Kihkihkih halamak

      Padam
  6. zz selalu mcm tu..sob2.. :) dh msuk pastu lupa.. hehe..tahniah nad

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan? Bila join bebanyak ni takleh nak follow up satu satu sangat. Hehe terima kasih zz :)

      Padam
  7. Tahniah :D Comel pulak tulisan dia kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih cik Iman :) Hahaha tau takpee

      Padam
  8. Balasan
    1. Terima kasih Ina :) Haha tau takpe, rasa lagi bersemangat je nak join lagi lagi dan lagiii

      Padam
  9. Balasan
    1. Hehhee alhamdulillah. Hadiah kecik-kecilan sahajaa

      Padam
  10. Peh pehhh kak nad makin cantik ah lepas ni haih jeles

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada org tu pn makin cantik kannn..hahaha.. :P

      Padam
    2. Ish Qila ni yeye jeee dia tu haa yang makin cantik kan kak Niesa kann <333 Qila cantik!

      Padam
  11. Just kidding. Im happy for u pls lah stay beautiful!!!!!! muwamuah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Qila pun stay beautiful forever ehhh! <33

      Padam
  12. selamat ber 'mask' dear! congrats..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe thank you kak Reena! Tak sempat lagi nak pakai hehe

      Padam
  13. tahniah nad..bertambah2 cantik lah pasni..rindu!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kak Niesa :) Hahaha harapnya begitu lah ameen!

      Padam