Menang Topup Lagi Yeayy!

10:02 PG


Assalamualaikum Hai.


Alhamdulillah, menang topup lagi hehe. Last Nad menang topup RM20 bulan September kot T_T Haa nampak tak? Pastu Nad memang bukan jenis nak topup sangat, means takde credit pun takpe ahahah sebab Nad ada wifi. So kira macam kalau topup tu bonus la kiranya. Erk? So kali ni menang topup RM15, alhamdulillah.



1) Topup RM5 dari Segmen Topup by Hanya Aku dan Dia




Kalau tengok tarikh tu memang dah lama dah. Nad malas je nak follow up dulu. Takpe tunggu je dulu maybe dia busy kan. Nanti dah kesempitan topup, Nad roger lah dia balik ehek.



2) Topup RM10 dari Segmen Blogwalking by IJ




Best menang dengan Eeca ni. Sebab kita hantar details je dia terus topup kan muahaha. Eh eh segmen ni ada 3 pemenang. Sekali yang menang Didie, Nad dgn Zack! Ehe tahniah. Korang taktau ah korang perasan ke tak. Thanks again Eeca ^^


P/s : Hadiah mask korang Nad post this week eh haha baru lengkap semua hantar details memacam ragam k kelakar ada yg nak mask lebih la sebab suka pakai mask. Haha takpe takpe, nanti Nad bagi lebih ehh.


You Might Also Like

36 ulasan

  1. tahniah ^^ Bestnya menang topup free . Jimat duit kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih :) Hehe alhamdulillah. Memang jimat pun

      Padam
  2. Wah..oklah tuh kan RM15 ..sape nak bg kan..tahniah2.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tau takpe. Untung untung dapat. Terima kasih Luqman :)

      Padam
  3. murah rezeki awak.. tahniahhh nad ^__^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah hehe terima kasih kak Inani :)

      Padam
  4. tahniah..Za pun tengah tunggu hadiah topup dari 2 sponsor..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Za :) Hehe tunggu tunggu jangan sampai dia lupa pula T_T

      Padam
  5. Tahniah...topup pun untung jugak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih acik Watie :) Memang untung hehe

      Padam
  6. kalau jarang top up moh bak sini..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh eh eh hahaha sebab jarang topup lah syok kalau otang belanja hihi

      Padam
  7. wah..murah rezeki. zz bru ni topup kena makan dgn internt data.. hilang rm10..huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Eh eh sama pulak nasib kita. Nad pun kena jugak tadi habis melayang RM5 T_T

      Padam
  8. Balasan
    1. Alhamdulillah. Hehe terima kasih Amanina! :D

      Padam
  9. Balasan
    1. Hehe terima kasih Yana. Alhamandulillah rezeki kann

      Padam
  10. Tahniah Nad :) rezeki2..hehehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih cik Mimie :) Hehe alhamdulillah la

      Padam
  11. tahniah dik.. bnykmenang topup.. sama cm akak lah kalau ada wifi xde kredit pun xpe. las2 bila nk sent msj xdapat.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kak Shera :) Alhamdulillah. Hahaha kan, asal ada wifi pun cukup dah sekarang

      Padam
  12. Bestnya dapat topup free , tahniah kak nad ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang best Meura! Terima kasih :)

      Padam
  13. Balasan
    1. Nape cam Qila yang lagi happy ni? Hahahhaha

      Padam