Mini Gathering Bloggers di Rumah kak Sally

8:56 PTG

Assalamualaikum Hai.


Wah pandai pandai aje panggil mini gathering hahaha. Rasanya plan asal berjumpa pun sebab kak Niesa blogger Sarawak ni turun Semenanjung. And dalam beberapa hari tu, satu hari je dia free. So, nak taknak haritu jugak la 25 Oct kena berkumpul semua kita jumpa ok. 


Nad mula mula macam tak sure sangat nak pergi ke tak sebab malas nak drive jalan KL ni suka sangat sesat -.- Tak kisah la guna signboard ke guna Waze ke mesti tetap akan ada jugak salah jalan tu. So tanya la kak Bella sebab tak silap dia stay Port Klang je boleh la sekali jalan sebab memang lalu situu. Rasa rugi pulak tak pergi kan, so last last tu pergi la jugak dengan kak Bella. Pastu amik sekali blogger Sarawak kita ni kat Quality Hotel. Thankyou kak Bella tolong jadi co-pilot!


Dalam drive drive tuuu sibuk la jugak tanya kan siapa je dah sampai sebab kak Sally kata start pukul 12. Tapi kita ni 11.40 baru sampai Port Klang. Rumah kak Sally kat Ampang hahaha. Tau tau kak Aisya & tunang, Qila dan kak Nurie & husband dah sampai. Hahaha rasa macam nak terus je sampai sana ha.




Haa, bagi besar besar biar puas nak tatap! Atas tu macaroni, sedap gila da ah tak malu datang makan balik makan pastu siap tambah lagi. Pastu bawah tu nasi kerabu, nasi mana tah hilang hehe. Diorang kata sedap sesangat tapi Nad tak rasa la. Tak pernah makan nasi kerabu. Hampir terpengaruh ugak kak Niesa suruh rasa haritu. Lepastu siap ada dessert tau. Sedap sesangattt kak Sally kita suka sgt dessert lain kali buat lebih eh hehehe.




Bila datang lambat orang nak selfie pun kita dok duduk lagi kat meja makan -,-"




Pastu kannn, kak Sally ni baik gila tauuu. Dia siap bagi doorgift lagi dekat kitorang semua :') Semua orang dapat bawal/shawl homemade and kalau nak rantai pun boleh amik. Nad semestinya amik pastu esok keluar dengan Hafiz terus pakai hahaha bantai jelah. Cantik kot shawl, kain soft gila and senang bentuk.




Haa lupa pulak. Lepas kitorang datang tu, kak Hana dengan kak Lieya pun datang jugak! Hee, first time ni jumpa kak Lieya. Kenal memang dah lama sangat sangat lah, sampai Nad pun dah lama gila tak singgah blog kak Lieya. Nak start tegur takut dia tak kenal kita kannn T.T Pastu dia ajak selfie ha kenal lah tu hihik.


Seronok rasanya bila dapat berkumpul ramai ramai macamni  Rasa macam nak jumpa je selalu. Apa pun, 8 November nanti jumpa lagi semua on kak Nurie's wedding hehehe. Thankyou again tuan rumah yee!

You Might Also Like

32 ulasan

  1. wah..seronoknyer gathering camni.. jeles..hehe :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang seronok! <33 Janganla jealous kihkih

      Padam
  2. rajin sally buat makan2..ini jeles nih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha itu ler pasal. Sedap pulak tu macaroni kak Sally buat siap tambah tambah lagii

      Padam
  3. <---- ada orang jelly lahhh.. huhuhu. bestnyaaa korangg...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe ala janganlah jealous Zati T_T Memang best!

      Padam
  4. best dapat jumpa reramai macam ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la pasal kan kak Syira! <3 Memang best sesekali dapat lepas rindu macamni

      Padam
  5. hahahaha...sedap kan...mohon teRINDU akak selalu...susah-susah akak buat minyak dagu calit kat shawl tu..muahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang sedap kak Sally lain kali buatlah lagi! :D Hehehehe. Rinduuuuu haha kita siap bawak balik kolej ni hehe. Thank you minyak dagu kahkahkah

      Padam
  6. bestnye. mcm mana boleh rapat cm ni ? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memula saja jer buat gathering. Pastu lama lama join event sesama tu yang rapat! :D

      Padam
  7. kihkihkih,Mesti la kenal Nad lagipon dah lama sangat-sangat kot sebelom kenal dengan Sally rasa nya kenal dengan Nad dulu kan ? eh dah lupa.. Tapi rasa nya betoi dah hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha tau takpe. Rasanya dah bertahun lah kenal kak Lieya, tu yang takut je kak Lieya sendiri pun dah lupa T_T Hehe

      Padam
  8. Syoknyeee..semua tu Blogger ke Nad?

    BalasPadam
  9. best nya................. kalau dekat dah boleh join, tapi jauh kemain...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alah yeke? Hehe takpe, mana tau ada rezeki next time boleh join ^^ Hehe

      Padam
  10. Wah...bestnye..ada baca dekat blog Sally jugak pasal gathering ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe haah rasanya Nad orang terakhir yang update T_T

      Padam
  11. Wiwiiiiiiii nak jumpa lagi nnt ye hikhok

    BalasPadam
  12. jealous. kalau dekat tu bila2 masa je boleh pergi. erhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takpe ye Tashira. Ada rezeki one day kita jumpa ye :)

      Padam