Review : Egyption Magic Cream Rahsia Turun Temurun

10:56 PG


Assalamualaikum Hai.


Pernah tak kita tertanya-tanya kenapa orang Egypt tu lawa lawa eh? Kenapa kulit diorang lawa flawless gila? Apa rahsianya? Haa Nad pun baru tau apa rahsia diorang ehe. Rahsianya adalah Egyption Magic Cream! Oh rupanya pakai cream aje pun, tapi lawa sangat.




Egyption Magic ni bertujuan untuk menghasilakn barangan kecantikan yang menggunakan 100% bahan semulajadi. Ia telah digunakan oleh penjaga kesihatan professional selama bertahun-tahun. Pakar pembedahan plastik, pakar dermatologi dan pakar kecantikan semakin gunakan Egyption Magic sebab hasil dia memang superb lah.


KEGUNAAN EGYPTION MAGIC
Okay meh Nad listkan ye. Kalau nak diikutkan memang terllau banyak kegunaan dia. Tapi Nad cut off sikit la T_T Sebab memang terlalu banyak ok?

Pelembap kulit / Penanggal make up / Hilangkan bau kaki / Hilangkan stretch marks / Sebagai aromatherapy / Untuk kulit kering / Untuk kulit gatal / Untuk kulit menggelupas / Losyen mengurut / Minyak mengurut / Digunakan selepas shave / Untuk tattoo / Pada parut / and the list go on...




Texture dia pulak macamni. Dia oily sikit. 


CARA PENGGUNAAN
Normal Use
1) Bersihkan muka dengan pencuci muka.
2) Apply toner pada muka.
3) Ambil 1-2 (dalam bentuk syiling 20sen) menggunakan jari dan gosok dulu menggunakan tangan pastu apply dekat kawasan muka.
4) Gunakan setiap pagi dan malam.


Penggunaan adalah berbeza untuk setiap individu.
Kulit kering = Boleh guna lebih banyak krim.
Kulit berminyak/kombinasi = Agak agak sikit takyah banyak sangat krim.
Kulit berparut = Urut lembut sikit kat area parut tu supaya meresap masuk kulit dan parut hilang lebih cepat.


Click  kalau nak tahu cara penggunaan untuk putihkan kulit, untuk dijadikan base make up, untuk digunakan sebagai urutan badan, untuk merawat rambut dan untuk shaving.




Haa, ni tangan Nad sendiri hehe.
Kiri with Egyption Magic
Kanan without Egyption Magic



TESTIMONI


Description of Product

Name : Egyption Magic Cream
Weight : 2 oz / 59ml
Ingredient : Olive oil, Bee Wax, Honey, Bee Pollen, Royal Jelly Extract and Bee Propolis
Where to Buy : HiShop
Made in : USA
Price : RM180 but now got promotion 31% so RM125!!


Don't forget to: 


You Might Also Like

24 ulasan

  1. patut la makin putih sekarang ni....haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha amboi abg Jaymie, macam lah jumpa Nad depan depan T_T

      Padam
  2. macam menarik jer ni, nampak gebas gebus kulitnya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kann. Sebab guna bahan semulajadi kot, tu yang elok jerr

      Padam
  3. Muka saya akan lebih oily kalau pakai bahan yg ada oil. Haha. Pape pn ingredient bahan tu selamat. Yg paling penting ada honey. Kan2. Thanks promote. X terbeli dengan harga yg amat cantik itew... Hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nad pun sama. Tu tak berani pakai dekat muka, Nad pakai dekat bahagian lain :)

      Padam
  4. wah wah wahhhh... egyption sgt hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahha nak acah acah orang Egypt jap la kak Unaaa :p

      Padam
  5. Wei macam best je, haritu dapat samplenya sampai sekarang tak pakai2. huarghhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha busy sangat eh Azwar? Kau dapat dari Natta Cosme kann?

      Padam
  6. Kulit muka hakak jenis susah nak trima satu2 produk. Sedih..asal try ja msti berbelas2 ketul jerawat. Xkira la produk or supplement

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alah yeke? Hmm memang kena hati hati lah macamtu kalau nak try apape product. Better akak jumpa doc lah kalau camtu

      Padam
  7. wahhh... cam menarik je... hurm..takpela...akak tgk org pakai je erk, heeee~

    BalasPadam
  8. eh tiba tiba nad berubah wajah...ingat nad jadi model nye...can recommend this to my sis. look good!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha takk, Nad amik testimoni lain kak Reena :) Sebab Nad tak pakai dekat muka pun hihihi

      Padam
  9. Wah, dgn cream je da bleh dpat kulit flawles..mcm best jer :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe bolehh. Sebab dia bahan semulajadi cik Mimie :)

      Padam
  10. Pehh mmg cantik ish nak beli nak beli semua je rasa wiwiwiii

    BalasPadam