Review : Rexona Women (Shower Clean)

9:31 PG


Assalamualaikum Hai.


Nad bukanlah jenis yang pakai doeodorant or anything. Pakai perfume pun kadang kadang je kalau teringat hahaha. Nad pun taktau la. Maybe sebab memang takde masalah bau badan, so Nad pun amik remeh je perkara macamni. Yelah, dah takde problem kan so buat apa nak susah susah pakai macam macam ye tak?


Tapi sebenarnya penting jugak untuk kita pakai. Yelah, dah nama pun perempuan. Memang kena jaga la semua benda benda ni. So I choose Rexona Women Shower Clean!





Rexona Women Shower Clean


Nahh ini lah dia. Kecik comel je dah nama pun sample kan ngehe. Jadilah, bukannya pakai selalu pun hehe. Time bukak dari parcel tu pun dah bau dah sebab memang wangi gila tak sure aa bau apa. Kita takyah open penutup dia, memang dah boleh bau dari luar T_T Wangi sangat.


Rexona ni menyebabkan kita segar sepanjang hari dan dia protect kita dari bau yang kurang menyenangkan. Rexona juga bagi perlindungan pada kulit kita daripada kering. Yang paling best sekali, alcohol FREE ye! Mihmih, thankyou Rexona 


P/s : Alhamdulillah, hadiah dari kak Roziah juga dah selamat sampai. Tapi, takleh nak promote sebab akak tak bagi review atas sebab tertentu. Thanks kak! :)

You Might Also Like

18 ulasan

  1. wahh untungnye dpt free sample rexona hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah. Jarang je pakai sbb memang jenis tak pakai T_T

      Padam
  2. Balasan
    1. Cuba try apply dekat page fb Rexona cik Mimie :)

      Padam
  3. WAHHH SYOK NYE DPT FREE ...
    dedulu pun aku tak de masalah bau bdn sejak dah agak tua ni .. kemain berpeluh sikit dah ade bau sikit ... mmg deodorant tak leh tinggal

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syok kannn dapat benda free. Hahhaa yeke? Hmm mungkin Nad pun macamtu ke nanti? So far memang takde bau badan ni

      Padam
  4. huyoo sample free. pakai bila nak keluar jalan jalan je. hee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha tau takpe. Kalau kejap kejap tu memnag tak pakai lah kot. Malas lah katekan T_T

      Padam
  5. Shower cream? Bese pkai yg body mist jer..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nama dia je unik kot. Cara guna sama je roll-on punya hehe

      Padam
  6. Balasan
    1. Hehe nasib je ni. Alhamdulillah kak Nad :)

      Padam
  7. untung die..bnyak barang die dapat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah kak Nadia :) Biasa-biasa jee hehe

      Padam
  8. heheheheehhehhe qila pun guna rexona ekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Panjangnyaa hehehheheheh dia haha sep sikit!

      Padam