Shampoo Dan Keychain dari Dove

2:53 PTG


Assalamualaikum Hai.


Hekhek. Tau tak la kali ni sebab apa kan. Last time dapat tuala dari Dove. Kalini tetibe dapat box dalam tu ada shampoo, conditioner and keychain. Memang suka lah hahaha. Sebab Nad memang pakai Dove cuma yang jenis rambut rosak punya. Tapi ni Dove bagi untuk control rambut gugur keluaran terbaru. Senang nak masuk sem depan ni takyah begi shampoo hahaha.


Nad suka shampoo Dove ni sebab bau dia memang win. Tapi tak pernah la pulak nak pakai conditioner apa semua haha orang malas kann. tapi Dove dah bagi so pakai lah lepasni :D




Nah yeayyy
Inilah barang pemberian Dove ^_^




*NEW Dove Hair Fall Rescue
Haa elok sangat lah tu. Dah la Nad ni memang masalah rambut gugur tak habis habis




And keychain ni, Masya Allah cantik gila! 


Hehe serious kali ni Nad taktau kenapa Nad dapat semua ni dari Dove. Rasanya takde register apa apa pun. Contest haritu punya pun dah dapat. Hihi yeayy, apa pun terima kasih Dove! :D


P/s : Time weekend memang traffic blog menurun eh?


You Might Also Like

32 ulasan

  1. weeee bestnyaaa dapat barang dari Dove!! Seriously keychain tu ohsem gilaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe best! Kannn? Cute giler ahh! Tapi taktau nak pakai dekatmana haha

      Padam
  2. serious, keychain tu memang cute gila!! ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan Ina kan :) Style je bagi kak Nad hehe

      Padam
  3. wah bestnya dpt sympo dove ni.. nadyya pakai sympoo dove ni tp xbeli pon conditioner tuu.. brhajat jugek nk beli.. tp takot tk terpkai je.hahah

    aah comel keychain tuu ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nad pun sama memang pakai Dove je before ni without conditioner. Alhamdulillah sekarang dah terpakai hehe

      Padam
  4. bestnya dapat barangan free. .apatah lagi keychain tu. .cantik sgt. . :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah :) Kannn hahaha suka gila keychain tu

      Padam
  5. Murah rezeki dapat barang free ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah Farah :) Kecil kecilan je ni

      Padam
  6. cantik plak keychain tu..hehehe...

    BalasPadam
  7. fuyohhh... dak nih selalu dapat... rezeki tuh :D hehe..

    keychain dove..cool XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha alhamdulillah. Kekadang jela Hikari T_T Cool en

      Padam
  8. Miza pun ada masalah rambut gugur. fufufufuu. Nanti share la keberkesanannya. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha alaaa pakai Dove je nak share gimana yee

      Padam
  9. bestnya... tapi dove ni mmg tak sesuai dgn rambut akak..kesat teruk :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lah yeke? nad main pakai je semua jenis shampoo kak Onie T_T Wuuu

      Padam
  10. Wah, bestnye...jimat da xyah beli lagi kan..cntik keychain tu..nak jugak..hehee: )

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe haah jimat dah katsitu. Kalau nak beli conditioner tu pun mahal jugak haih. Meh cik Mimie kita bahagi 2 keychain ni T_T

      Padam
  11. Bestnya, Dove syampu dia wangi beb.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tau takpe weh. First first pakai dulu orang bau pun boleh tau tu shampoo Dove haha

      Padam
  12. bestnya dapat free,,cantik keychain.. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kan memang best :) Alhamdulillah. Cantik betul <33

      Padam
  13. Exactly macam Kak Nad pakai sekarang... :)

    BalasPadam
  14. bestnyaa..nak jugaakkk..keychain tu sweett

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha ni memang contest rasanya ni kak Nadia T_T Sweet en

      Padam
  15. Wow the keychain is magnificent sumpah berkilau je wiwiwiiii

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wiwiwi antik kan kilau kilau camtuuu :p

      Padam